Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Toimitus
  • Aina ilmainen toimitus!
  • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
  • Korkeaa laatus
  • Korkeaa saatavuutta
  • Lyhyen tuotantoajan
  • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
  • Täysin maksuton toimitus

SE-3 SE-5 SE-10 CE

Ruostumaton teräskaide

Laatua pienintä yksityiskohtaa myöten!

Vankka ja tyylikäs ruostumaton teräskaide

Jos et halua tinkiä ulkonäöstä, laadusta tai turvallisuudesta, valitse kaide Kaidekaupasta! Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kaiteissamme on kapeat tangot ruostumatonta terästä ja voit saada tangot joko pystysuorassa tai vaakasuorassa asennossa. Kaiteita voidaan käyttää yhtä hyvin ulkona kuin sisälläkin.

Valintamahdollisuuksia

Päätät itse, haluatko kaiteeseesi vaakasuorat (ST Flow) vai pystysuorat (ST Breeze) tangot ja kuinka tiheässä niiden tulee olla. Myös kaiteen korkeus on valinnainen.

Jos valitset pystysuorat tangot, on kaiteessa aina käsijohde, kun taas vaakasuorien tankojen yhteydessä voit itse valita, haluatko käsijohteen vai et. Käsijohteen voit valita ruostumattomasta teräksestä tai puusta (tammi tai jatoba). Toinen ero näiden kahden vaihtoehdon välillä on se, että kaide, jossa on vaakasuorat tangot, sijoitetaan aina vapaasti, kun taas kaide, jossa on pystysuorat tangot, voidaan myös kiinnittää seinään haluttaessa. Teet kaikki valinnat suunnittelutyökalussa.

Yksinkertaista suunnitella ja tilata suunnittelutyökalumme avulla

Suunnittelu- ja tilaustyökalussa täytät mittasi ja valitset yksityiskohdat oman makusi ja toiveidesi mukaan. Saat nähdä ruostumattoman teräskaiteesi sekä 3D:nä että piirustuksena, joten voit tuntea olevasi varma siitä, miltä kaide tulee näyttämään, ennen kuin tilaat sen. Jos tallennat kaiteesi, voit milloin tahansa kirjautua sisään muuttamaan sen mittoja tai yksityiskohtia. Voit myös saada tarjouksen sähköpostiosoitteeseesi, joten voit helposti verrata eri kaiteita tai keskustella yksityiskohdista perheesi kanssa.

Suunnittelutyökalua on helppo käyttää tietokoneessa, tabletissa ja matkapuhelimessa

Suunnittelutyökalua on helppo käyttää sekä tietokoneessa, tabletissa että kännykässä.

Tangot ruostumattomasta teräksestä

Vaakasuorat
Tangot ovat pyöreät ja ne ovat halkaisijaltaan 12 mm. Kaidetta, jossa on vaakasuorat tangot, tulee käyttää ainoastaan maanpinnan tasolla, sillä siinä voi kiivetä, jolloin putoamisen ja vahingoittumisen vaara lisääntyy, jos kaide sijaitsee korkeampana.

Käyttöluokkamme auttavat sinua valitsemaan oikean kaiteen sen mukaan, missä sitä käytetään.

Pystysuorat
Tangot ovat pyöreät ja ne ovat halkaisijaltaan 12 mm. Kun luot kaiteesi suunnittelutyökalussamme, tankojen väli tulee aina olemaan korkeintaan 100 mm (mikä on Ruotsin Boverketin turvallisuusvaatimus), riippumatta siitä, minkä pituuden tai kuinka monta osaa olet määrittänyt.

Asennus
Lähetämme tilauksen mukana kaiken, mitä tarvitset (mukaan luettuna ruuvit ja terät), jotta kaide olisi mahdollisimman helppo asentaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kaiteissamme tangoilla on tolpat jaloilla, jotka kiinnitetään alustan päälle. Tutustu mittamalleihimme saadaksesi tietoa siitä, kuinka tolpat tulee sijoittaa kulmiin ja loppuun. Kun olet tilannut kaiteesi, saat myös asennusohjeet sekä tekstinä että videona. Ne kattavat kaikki vaiheet, jotka tulet käymään läpi kaidetta asentaessasi.

Huolto

Jos aiot asentaa ruostumattoman teräskaiteesi ulos, sinun tulee olla tietoinen siitä, että kaide vaatii osakseen tiettyä huoltoa, sillä muuten se saattaa (nimestään huolimatta) ruostua. Ruostumattomat teräskaiteet tulee puhdistaa säännöllisin väliajoin, ja useammin, jos asut lähellä merta. Se ei ole mikään kehittynyt toimintatapa, mutta jos haluat kaiteen, joka on lähestulkoon huoltovapaa, suosittelemme kaiteitamme alumiinitolpilla: Alu Classic tai Alu Modern. Löydät kaikki hoito-ohjeemme täältä.

CE-merkitty kaide

Varustamme ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaiteemme CE-merkinnällä, mikä merkitsee, että ne täyttävät eurooppalaisen standardin EN 1090-1 vaatimukset. Lisätietoja CE-merkinnästä.

Sopii mihin tahansa ympäristöön

Inspiraatio

Asiakkaidemme kuvia eri ympäristöistä ja eri suunnitteluvalinnoilla

Tekniset tiedot

Tekniset yksityiskohdat

CE-merkityt tolpat

Tolpat on testattu asennuksella puualustan päälle ja sen ulkopuolelle, ja ne selviävät kuormituksesta 1,0 kN/m.

Pyöreät profiilit Ø 42 mm

Tolpat ruostumattomasta teräksestä, pyöreät, 42 mm:n halkaisijalla. AISI 304 sisätiloihin ja AISI 316 ulkotiloihin.

Ruostumaton teräs AISI 304 tai 316

Jos ruostumaton kaiteesi asennetaan sisätiloihin, käytetään ruostumatonta varianttia, jonka nimitys on AISI 304. Jos se taas asennetaan ulkotiloihin, käytämme sen sijaan varianttia AISI 316, haponkestävää ruostumatonta terästä.

Materiaalin paksuus 2 mm

Pyöreät profiilit Ø 12 mm

Pystysuorat tangot ruostumatonta terästä, pyöreät 12 mm halkaisijalla haponkestävää 316-terästä.

Pyöreät profiilit Ø 12 mm

Vaakasuorat tangot ruostumattomasta teräksestä, pyöreät halkaisijalla 12 mm ja haponkestävästä 316-teräksestä. Ainespaksuus 1,5 mm.

Pyöreät profiilit Ø 42 mm

Käsijohtimet ruostumattomasta teräksestä, pyöreät, 42 mm:n halkaisijalla. AISI 304 sisätiloihin ja AISI 316 ulkotiloihin. Mahdollisia kulmia varten toimitetaan yksityiskohtia.

Puinen käsijohde

Pyöreä käsijohde (Ø 43 mm), käsittelemätöntä vaaleaa tammea tai jatobaa – kovaa puuta, joka muistuttaa tiikkiä sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään.

Kulmat

Kaiteen mahdollisissa kulmissa jiirataan käsijohdin itse. Tämän tarkoituksena on varmistaa tarkka sovitus. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun käsijohtimen, jonka kulma on yli 90 astetta, mukana tulee kulmayksityiskohdat.

Symmetriset osat

Kun annat mitat tilausjärjestelmässämme, määritä aina reunamitat paikasta, johon asennat kaiteen. Tilausjärjestelmämme tekee sen jälkeen tarvittavat sisennykset. Sitten sovitamme kaiteesi osamitat niin, että kaikki osat molemmilla puolilla ovat yhtä pitkät. Me mukautamme siis kaiteen sinun mittojesi mukaan, eikä päinvastoin.

Säädettävä kaidekorkeus

Tilausjärjestelmässämme valitset kaiteesi korkeuden, 800-1100 mm. Laskettuna lattiasta kaiteen yläreunaan. Suomen lainsäädännön mukaan kaiteen tulee olla vähintään 1000 mm korkea, jos putoamisriski kaiteen sijaintipaikasta on enemmän kuin 3 metriä. Ruotsissa vastaava lukema on 1100 mm.

Millimetrin tarkkuus

Kun annat mittasi, haluamme, että annat ne millimetrin tarkkuudella. Me valmistamme kaiteesi millimetrin tarkkuudella, jotta se sopisi juuri siihen paikkaan, johon haluat sen sijoittaa.

Kiinnitys alustan päälle

Jalka kiinnitetään neljällä (4) ruuvilla lattiaan.

Käsijohde seinäkiinnityksellä tai ilman

Jos kaide alkaa seinästä, voidaan valita myös käsijohteen kiinnittäminen seinään. Tämä voi antaa vähän vakaamman rakenteen.

Ruuvi puukiinnitykseen

Kaikkien tilausten mukana tulee ruuvi puuhun kiinnittämistä varten. Jos haluat kiinnittää johonkin muuhun materiaaliin, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä paikalliseen rautakauppaan.

Ruuvi betonikiinnitykseen

Mikäli valitset kiinnityksen betonialustaan, toimituksen mukana tulee ruuvit tätä tarkoitusta varten. Ruuvit on valmistettu karkaistusta teräksestä, jossa on Corrseal-käsittely ulkotiloja varten – korroosioluokka C4. 
Hyväksytty seuraaville perusmateriaaleille: Perusbetoni - Korkealujuusbetoni - Ontelolaatta
. Sopii myös: Massiivitiili - Reikätiili - Massiivikalkkisementtitiili – Luonnonkivi.

Täydelliset rakennussarjat

Tilauksesi mukana tulee kaikki, mitä tarvitset asennukseesi. Tolppien ja käsijohteiden lisäksi tilaukseen sisältyy kaikki ruuvit, poranterät ja meisselien irtokärjet sekä mahdolliset erikoistyökalut. Jos sinulta löytyy ruuvinväännin, metrimitta ja vesivaaka, et oikeastaan tarvitse mitään muuta.

Asennusvideot ja ohjeet

Videot näyttävät eri momentit asennuksesi tueksi. Asennusvinkit ja videot valikoidaan tarkasti erikseen jokaista tilausta varten. Et saa siis yleisiä kuvauksia, vaan kuvauksia, jotka ovat räätälöityjä suoraan juuri sinun tilaukseesi.

Osat ruostumattomasta teräksestä

Koska ruostumaton teräs ei nimestään huolimatta ole resistentti korroosiota vastaa, tulee kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat huoltaa ja puhdistaa 1-3 kertaa vuodessa. Jos kaide on asennettu merenläheiseen ympäristöön, saattaa puhdistusta ja huoltoa tarvita tehdä useammin. Puhdista pinnat haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella pehmeän rievun avulla.

Puukäsijohde

Jos asennat kaiteen ulos, suosittelemme käsijohteen puhdistamista ja sen jälkeen sen hiomista hienolla hiomapaperilla. Käsittele käsijohde kyllästysaineella, kuten puuöljy tai vastaava, joka sopii vallitseviin olosuhteisiin. Jos asennat kaiteen sisätiloihin, tarvitaan ainoastaan puhdistus ja kevyt hionta. Voit halutessasi käsitellä sen puuöljyllä tai vastaavalla.

Kun kokoat kaidetta, ilmaisee käyttöluokka (A+, A, B tai C), missä kaidetta on sopiva käyttää. Luokat määritellään voimassa olevien rakennusmääräysten ja omien tuotetestiemme perusteella. Käyttöluokan määrittelee kaiteen korkeus, leveys, yksityiskohdat mm. Voit nähdä käyttöluokan suosituksena, joka auttaa sinua valitsemaan oikein.

Luokka A+

A+-luokan kaide täyttää vaatimukset, jotka asetetaan kaiteelle, jos putoamiskorkeus kaiteen sijoituspaikassa on yli 3 metriä lattiatasosta maanpinnalle, ja ne ovat sen vuoksi sopivia käyttää kaikenlaisissa asuinympäristöissä sekä julkisissa tiloissa, kuten toimistoissa, ravintoloissa ja kaupoissa. Meidän A+-luokan kaiteemme kestävät vähintään 1 kN/m linjakuormituksen, ja jos kaiteessa on lasi, niin se on turvalasia, joka ehkäisee henkilövahingot mahdollisten iskujen yhteydessä.

Luokka A

A-luokan kaide täyttää vaatimukset, jotka asetetaan kaiteelle, jos putoamiskorkeus kaiteen sijoituspaikassa on yli 3 metriä lattiatasosta maanpinnalle, ja ne ovat sen vuoksi sopivia käyttää kaikenlaisissa asuinympäristöissä. Meidän A-luokan kaiteemme kestävät vähintään 0,5 kN/m linjakuormituksen, ja jos kaiteessa on lasi, niin se on turvalasia, joka ehkäisee henkilövahingot mahdollisten iskujen yhteydessä.

Luokka B

Pidämme B-luokan kaidetta sopivana käytettäväksi ympäristöissä, joissa korkeusero lattiasta maahan on 0–3 metriä. Meidän B-luokan kaiteemme kestävät vähintään 0,5 kN/m linjakuormituksen, ja jos kaiteessa on lasi, niin se on turvalasia, joka ehkäisee henkilövahingot mahdollisten iskujen yhteydessä.

Luokka C

C-luokan kaiteet ovat sopivia käytettäväksi maanpinnan tasolla. Jos kaiteessa on lasi, niin se on turvalasia, joka ehkäisee henkilövahingot mahdollisten iskujen yhteydessä.

Sulje

Valitse toimitusmaa

Ostoskorissa olevien tuotteiden hinnat muuttuvat, jos vaihdat maata.

Toimitus: