Alu Color Alu Classic
 • Aina ilmainen toimitus!
 • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
 • Korkeaa laatus
 • Korkeaa saatavuutta
 • Lyhyen tuotantoajan
 • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
 • Täysin maksuton toimitus

Usein kysyttyä

Kaiteet

Voinko saada haluamani yksityiskohdan kaiteeseeni tai erityistoivein tilatun kaiteen? 

Valikoima, joka näkyy kotisivuillamme, on se valikoima jota myymme. Heti kun olemme saaneet uusia ratkaisuja tuotteisiimme tai kasvattaneet valikoimaamme, tulemme päivittämään nämä kotisivuillemme tilauksen tekemistä varten. 

Mitkä ovat alumiinin hyvät puolet verrattuna ruostumattomaan teräkseen? 

Nimestä huolimatta ruostumaton teräs voi ruostua, mitä ei alumiinikaiteen kohdalla voi tapahtua. Lisäksi alumiinikaide painaa huomattavasti vähemmän ja on näin ollen helpompi asentaa.  

Missä kaiteet valmistetaan?

Profiilien ja käsijohteiden leikkaus ja mittaus sekä tuotteiden pakkaus tapahtuu Ängelhomissa, Ruotsissa. Lasit tilataan suoraan ruotsalaiselta toimittajalta asiakkaan toivomien mittojen mukaisesti.  

Voinko tilata kaiteen portaikkooni?

Valikoimassamme ei tänä päivänä ole rappuihin kaideratkaisuja, vaan toimitamme ainoastaan suoria kaiderakenteita. Kotisivujamme kuitenkin kehitetään jatkuvasti uusilla valinnoilla jo olemassa oleviin kaiteisiin ja täysin uusilla tuotteilla, jotka liittyvät kaiteisiin.

Asentaminen

Onko kaiteet vaikeita asentaa?

Mikäli osaa käsitellä akkuporakonetta (suosittelemme akkuporakoneen käyttöä, vaikka on mahdollista käyttää myös tavallista ruuvimeisseliä)  ja vatupassia, ei asennus tule olemaan vaikeaa. Mikäli kysymyksiä nousee esille, voitte ottaa yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme. 

Mitä työkaluja tarvitsen?

Vatupassi on välttämätön. Akkuporakone on hyvä apuväline. Myös kuminuijalle saattaa olla käyttöä, mutta sen tilalla voi tarvittaessa käyttää jotain vastaavaa apuvälinettä.  

Tilaaminen

Kuinka otan mitat ja kuinka paljon minun tulee vähentää sivujen mitoista? 

On tärkeää, että annetut mitat ovat reunasta reunaan. Teidän ei siis tule vähentää mitään, vaan se tapahtuu aina automaattisesti tilausjärjestelmässämme. Mikäli olette epävarmoja, kuinka mitat tulevat olemaan ja mihin mahdolliset tolpat tai kiinnikkeet sijoitetaan, löydätte mittapiirroksemme tuotesivuiltamme. 

Voinko muuttaa tilaustani?

On tärkeää, että tarkistatte huolella mitat ja erittelyn tilauksestanne. Tietyissä tilanteissa voimme tehdä muutoksia, mutta se riippuu kuinka nopeasti tilauksen saatuamme saamme vahvistuksen tästä sekä mitä muutos koskee. Pyydämme teitä toki ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman pian. 

Kuinka voin peruuttaa tilaukseni?

Siihen asti kunnes olemme alkaneet valmistaa tuotetta, ei ole mitään ongelmia peruuttaa tilausta. Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä saadaksesi tietää enemmän. 

Osto & Toimitus

Tuleeko tilauksen jälkeen joitakin lisäkuluja? 

Hinta, jonka näet tilauksesssasi, on se hinta, jonka maksat kaiteestasi, mitään lisäkuluja ei tule. 

Täytyykö minun olla kotona, kun toimitus saapuu?

Jonkun täytyy olla paikalla ottaakseen lähetyksen vastaan ja allekirjoittaakseen rahtikirjan. Ennen kuin allekirjoittaa on tärkeää tarkistaa, ettei tuote ole vahingoittunut, katso osto- ja toimitusehdot lisätietoa varten. 

Oikopolkusi

Oikopolut!

Tilaussivu

  Tarjous

   Unohda minut!