Alu Color Alu Classic
 • Aina ilmainen toimitus!
 • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
 • Korkeaa laatus
 • Korkeaa saatavuutta
 • Lyhyen tuotantoajan
 • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
 • Täysin maksuton toimitus

Ideasta tuotteeksi – opi tuntemaan Kaidekaupan tuoteketju!

6 February, 2019

Turvallisuus, muotoilu ja materiaali ovat muutamia sanoja, joilla tuoteketjuamme voisi kuvailla. Deborah Georgsson ja Luciano Masetti työskentelevät tuotekehittäjinä Kaidekaupassa ja ajattelimme nyt kertoa teille, miltä heidän työprosessinsa näyttää.
Aloitetaanpa aivan alusta. Kertoisitteko hieman taustastanne:
– Opiskelin teollista muotoilua Lundissa 5 vuoden ajan, Deborah kertoo. Sen jälkeen työskentelin monta vuotta liikkeiden sisustuksen parissa, minkä jälkeen päädyin tänne Kaidekauppaan. Nyt olen työskennellyt täällä pian 3 vuotta. Tätä työnimikettä ei ollut aiemmin olemassa, vaan se on yrityksen viime vuosien laajentumisen tulosta.
Luciano jatkaa:
– Olen aina ollut kiinnostunut uusien ratkaisujen löytämisestä. Olin lukiossa tekniikkapainotteisella linjalla ja opiskelin sen jälkeen 3 vuotta tuotesuunnittelua Malmön yliopistossa. Kyseessä on laaja-alainen designkoulutus, jossa suuntaudutaan materiaaleihin, tuotteisiin ja muotoiluun. Ensimmäinen työpaikkani valmistumisen jälkeen oli Kaidekaupassa ja olenkin nyt ollut täällä n. puolitoista vuotta.

Räckesbutiken

Deborah Georgsson ja Luciano Masetti

Kerrohan, mikä on kaikkein tärkeintä uutta kaidetta suunnitellessa?
– Työ on hyvin laaja-alaista, suunnittelusta ja rakentamisesta rakennussäädöksiin ja -lakeihin. Meidän täytyy aina pitää koko tuotantoketju mielessämme turvallisuudesta ja tuotannosta aina jälkikäsittelyyn ja toimitukseen asti. Turvallisuus on erityisen tärkeää lasikaiteista puhuttaessa. Meidän täytyy myös noudattaa eri maiden säädöksiä, kertoo Luciano.

Deborah täydentää:
– Tuotesuunnittelijan työ Kaidekaupassa vaatii helikopteriperspektiiviä. Loppujen lopuksi kaide on turvallisuustuote ja siksi turvallisuus tulee aina edellä. Jos emme kykene täyttämään vaatimuksia, emme voi myydä tuotettamme. Aloitamme siitä, mikä toimii sääntöjen puitteissa. Sen jälkeen siirrymme kuluihin, materiaaleihin ja tietysti kysyntään. Ei voi luottaa siihen, mistä itse pitää, vaan on tärkeää tietää markkina-analyysien pohjalta, mitä markkinat kaipaavat. Koska Kaidekauppa toimii useassa maassa, selvitämme juuri nyt proaktiivisesti, mitä kussakin maassa halutaan. Muotokieli, joka puhuttelee saksalaisia, ei välttämättä toimi yhtä hyvin Norjassa jne.

Mistä saatte ideanne?
– – Se vaihtelee kovasti. Joskus huomaamme markkinaraon tai jo olemassaolevan tuotteen, josta pidämme, mutta jota voisi vieläkin parantaa. Pallottelemme myös paljon ideoita Andreas Wedbergin kanssa, joka on yksi Kaidekaupan perustajista.

Työ tuotekehittäjänä vaatii myös ymmärrystä siitä, miten voidaan kehittää jo olemassaolevia tuotteita.
– Meillä on jatkuvasti meneillään projekti koskien valmistusta, kuluja ja muotoiluyhteistyötä, jossa työskentelemme läheisesti ostajiemme kanssa tehdäksemme olemassaolevista tuotteistamme vieläkin parempia.

Jos kiinnostuit Kaidekaupan tuotteista, löydät kaikki kaiteet ja käsipuut tuotesivuiltamme.

Tuotanto-osaston huoneessa on 3D-tulostin – kertoisitteko, miten käytätte sitä työssänne?
– Se helpottaa työtämme, sillä se antaa nopeaa palautetta työstämme ja tavallaan nopeuttaa tuotekehittelyprosessiamme. Ennen otimme yhteyttä verstaaseen, joka valmisti meille prototyypin. Nyt voimme käyttää sen sijaan 3D-tulostinta, mikä on huomattavasti kustannustehokkaampaa ja vie vähemmän aikaa.

Videolla näette 3D-tulostimen toiminnassa sen tulostaessa prototyyppiä, josta tulee lopulta kaiteenkannatin.

Kuinka pitkä on matka ideasta valmiiseen tuotteeseen?
– Kaikki alkaa ideasta, jonka pohjalta aletaan työstää piirustuksia CAD-ohjelmalla (digitaalinen luonnos teknisistä piirustuksista, jota käytetään rakennusalalla ja arkkitehtuurissa). Sitten päästään pisteeseen, jossa tutkitaan ongelmakohtia. Tämän vaiheen kesto riippuu tuotteesta. Sitten tulostamme 3D-tulostimella, minkä jälkeen säädämme, laskemme ja teemme uusia testejä ennen kuin on aika lähettää valmiit piirustukset Kiinaan, missä osa yksityiskohdista valmistetaan. He lähettävät meille koekappaleita, joita me puolestamme testaamme. Monimutkaisen tuotteen matka ideasta lanseeraukseen voi kestää jopa vuoden, mutta muiden tuotteiden kohdalla prosessi voi olla huomattavasti nopeampi. Esimerkiksi ruostumaton kaiteemme lukituksella oli valmis vain kahdessa kuukaudessa. Sen tuotteen kohdalla pystyimme lähtemään olemassaolevasta ruostumattomasta lasikaiteesta ja käyttämään samoja muotteja ja piirustuksia. Kaiteiden valmistus tapahtuu Ängelholmissa ja se, että olemme kaikki saman katon alla tarkoittaa, että koko prosessi on meidän hallussamme. Tästä olemmekin erityisen ylpeitä!

Harkitsetko uuden kaiteen hankintaa, mutta olet epävarma siitä, millainen kaide on sinulle sopivin? Me Kaidekaupassa olemme ottaneet käyttöön Käyttöluokat (A, B ja C), jotka perustuvat vallitseviin rakennussäädöksiin ja omiin tuotetestauksiimme. Siksi meidän on helppoa ja turvallista valita juuri sopiva kaide sinun tarpeisiisi.

Voimme iloisina uutisina kertoa, että Kaidekauppa tulee lanseeraamaan uusia tuotteita vuoden 2019 aikana, joten pysykää kuulolla!


Vuoden 2018 hienoimmat lasikaiteet Kaidekaupasta

16 January, 2019

Viime vuonna olemme saaneet monia hyviä kuvia tyytyväisiltä asiakkailta, ja voimme vain sanoa, että asiakkaillemme on hyvä tyyli! Täältä löydät suosikkimme vuodesta 2018, innoittamana ja nauttia!

Lasikaide alumiinia

Ruotsi, kun se on kauneimmillaan? Aivan uskomatonta!

Tummanharmaa alumiinikaide


Kuinka idyllistä! Tässä aluminikaiteemme on saanut tolppia, ylityspalkit ja kiinnityspidikkeet, jotka koristavat kauniin tummanharmaana verantaa. Eikö olekin hienoa?

Ruostumaton kaide


Tässä norjalainen asiakas on valinnut ruostumattoman lasikaiteen kirkkaalla lasilla ihanalle terassilleen!

Lasikaide ilman tolppia, jossa on ruostumatonta terästä oleva ylityspalkki

Usean perheen talo, johon on valittu lasikaide ilman tolppia tuomaan eksklusiivista tunnetta ja tilavuutta parvekkeelle. Todella hienoa!

Alu Color punaisena

Valitse väri! Tässä ruotsalainen asiakas on valinnut Alu Color, joka on värjätty alumiinikaide. Siinä on punaiset tolpat, ylityspalkit ja kiinnityspidikkeet. RAL-järjestelmän kautta voit valita, minkä värisenä haluat Alu Colorin. Se on saatavana monissa väreissä, joista löytyy jokaiselle jotain!

Lasikaide alumiinia

Kauniin hetken vangitseminen, siinä norjalainen asiakkaamme on onnistunut. Uskomattoman kaunista!

Kaide ruostumatonta terästä, jossa on puinen ylityspakki

Glasräcke aluminium
Tällä näköalalla lasikaide on itsestään selvä valinta! Norjalainen asiakkaamme on valinnut kaiteen, joka on ruostumatonta terästä ja jossa on jatoba-ylityspalkki. Iso peukku!

Alumiinikaide ilman ylityspalkkia


Alumiinikaide mustilla tolpilla ja harmaalla lasilla ilman ylityspalkkia. Siitä tuli erittäin hieno! (Valokuva Fredrik Ahlbäck, Valvet)

Ruostumaton kaide harmaalla lasilla


Kaiteemme sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tässä on norjalainen asiakas, joka on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä valmistettua kaidetta harmaalla lasilla sisällä elokuvahuoneessaan – todella tyylikästä!

Alumiinikaide


Pienellä parvekkeella riittää hyvin lasinen kaide, joka tuo toivottua tilan tunnetta. Tässä on käytetty alumiinikaidetta kirkkaalla lasilla. Täydellinen, kun haluat nauttia merinäköalasta 😉

Oletko kiinnostunut näkemään, mikä kaide sopisi sinulle joko sisä- tai ulkokäyttöön? Tutustu valikoimaan ja katso kaikki kaiteet. Suunnittelutyökalumme avulla voit suunnitella oman kaiteesi mittojen ja toiveiden mukaan. Tarjoamme sinulle monta eri vaihtoehtoa ja eri tyylejä, värejä ja materiaaleja. Näet hinnat heti ja hintaan sisältyy kaikki – myös toimitus!


Hyvää joulua, toivottaa Kaidekauppa

19 December, 2018

Taas yksi vuosi lähestyy loppuaan. Me Kaidekaupassa haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme & toimittajiamme sekä toivottaa teille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Meille osoitteeseen Kaidekauppa.fi olet tervetullut ostoksille myös joulun aikana – verkkokauppamme on aina avoinna! Asiakaspalvelumme on paikalla normaalisti 27-28.12. sekä 3-4.1. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä!


Kaidekauppa rakentaa suuremman liiketilan!

10 December, 2018

Syyskuun 20. päivänä vuonna 2018 käynnistyi Kaidekaupan uuden toimitilan valmistelu.

Lasikaiteiden ja käsijohteiden jatkuvasti lisääntyvät tilaukset sekä kasvava organisaatiomme ovat johtaneet siihen, että nykyiset toimitilamme ovat käyneet liian ahtaiksi. Yrityksemme johto on tehnyt paljon töitä löytääkseen parhaimman vaihtoehdon ja lopputuloksena päädyttiin aloittamaan kunnostamaan liiketila, joka sijaitsee vain kivenheiton pässä nykyisistä toimitiloistamme Ängelholmin laidalla Skånessa.

Kaidekaupan perustajat Andreas Wedberg ja André Svensson olivat iloisia ja optimistisia iskiessään lapiot uuden toimitilan maaperään merkiksi tämän yritykselle tärkeän edistysaskeleen alkuun laittamiselle.

Andreas och André tar första spadtaget till nya lokalerna
Kuvassa esiintyvät Andreas ja André, Linda Leeman kiinteistönomistaja/vuokranantaja Leeman & Olssonilta sekä työnjohtaja Martin Dahlberg projektia johtavasta Leeman Entreprenad -rakennusyrityksestä.

André, joka hänkin toimii uudisrakennuksen sisäisenä projektijohtajana, kertoo uusista mahdollisuuksista, jotka avautuvat uuden toimitilan myötä:

 • Olemme tällä hetkellä hyvin ahtaissa tiloissa, niin toimistojen kuin tuotannonkin suhteen. Tämän seurauksena monet tuotteidemme valmistusvaiheet ovat liian vaikeita ja tehottomia toteuttaa. Saadessamme lisää tilaa jokainen työasemamme tulee toimimaan jouhevammin! Pystymme myös seuraamaan kaikkien rutiinien toteutumista sekä investoimaan uusiin koneisiin, jotka automatisoivat sekä lasin että tolppien käsittelyn.

Toiminnan kehittämisestä vastaava Andreas täydentää:

 • Me Kaidekaupassa tulemme saamaan tarvitsemamme edellytykset voidaksemme jatkaa kasvuamme, palkaten lisää henkilökuntaa sekä valmistaen enemmän tuotteita. Projektin käynnistyminen tuntui jännittävältä. Nyt olemme todella ottamassa seuraavan askeleen yrityksen kehittämismatkalla.

Rakennusprojekti kestää yhteensä noin vuoden, joten muuttomme tulee tapahtumaan syksyn 2019 aikana. Odotamme sitä jo innolla!

Tässä kuvia muutamista työntekijöistämme, jotka tarttuivat tilaisuuteen rakennusprojektin käyntiin laittamisessa:

Räckesbutikens anställda tar första spadtaget till nya lokalerna!

Verksamhetschef Jonas gräver för nya anläggningen!

Många spadtag togs idag när Räckesbutiken firade byggstart för nya lokalerna!

Lue lisää Kaidekaupasta >


Lasikaiteet & käsijohteet sisätiloihin – inspiroidu asiakkaistamme!

27 November, 2018

Talven lähestyessä huomaamme yhä useamman asiakkaistamme satsaavan enemmän projekteihin sisätiloissa. Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö lasikaide voi olla todellinen sisätilojen kasvojenkohotus. Eikä kyse ole suinkaan pelkästään lasikaiteen upeasta ulkomuodosta, vaan sen lisäksi kaide portaikossa tai tasojen erottajana on tärkeä putoamisten välttämiseksi, mistä johtuen kaide on myös investointi kodin turvallisuuteen.

Lasikaide valitaan toki monesti ennen kaikkea sen välittämän elegantin ja tyylikkään tuntemuksen vuoksi. Lasikaide voi myös saada huoneen näyttämään suuremmalta tai kapeat portaat leveämmiltä.

Toinen suosittu tuote juuri nyt ovat käsijohteet. Sisätilojen portaat ja porraskaiteet ovat projekteja, jotka monet aloittavat talvella, ja uuden käsijohteen avulla portaikosta tulee sekä tyylikkäämpi että turvallisempi.

Vaikutumme jatkuvasti asiakkaidemme luovuudesta. Onneksi he ovat niin reiluja ja jakavat tuloksensa – inspiroidu siis vapaasti! Ehkäpä tuleva sisätilojen projektisi on uusi lasikaide tai käsijohde portaikkoon? Tuotesivultamme näet kaikki kaiteemme ja käsijohteemme.

Ruostumaton kaide leffahuoneessa Ruostumaton kaide leffahuoneessa

Leffateatteriko? Ei suinkaan! Norjalainen asiakkaamme rakensi oman leffahuoneensa ja käytti siihen ruostumattomia lasikaiteitamme. Täytyy sanoa, että vau!

Kaide ilman tolppia sisällä portaikossa Kaide ilman tolppia sisällä portaikossa

Miten upea tila! Tanskalainen asiakkaamme on luonut ympärilleen avaruutta valitsemalla portaikkoon lasikaiteen ilman tolppia.

Lasikaide ilman tolppia sisätiloissa

Lasikaide ilman tolppia luo saksalaisen asiakkaamme luona kahden kerroksen välille elegantin & avoimen tuntemuksen.

Tamminen käsijohde sisätiloissa

Hieman jyrkemmät portaat ilman porraskaidetta saattavat vaatia käsijohteen. Tässä tanskalainen asiakas on yhdistänyt tammisen käsijohteemme ruostumattomaan kaiteeseen, jossa on tammesta valmistettu ylityspalkki. Tyylikästä, vai mitä?

Ruostumaton käsijohde sisätiloissa

Sininen huokuu tyyliä! Tämä seinä saa meidät haluamaan suuntaamaan suoraa tietä kohti maalikauppaa. Tyylikäs käsijohde ruostumattomasta teräksestä tuntuu tässä huoneessa täysin oikealta ratkaisulta.

Tutustu lähemmin lasikaiteisiimme ja käsijohteisiimme >

PS. Kaikkia tuotteitamme voi tietysti käyttää sekä sisällä että ulkona.


Asiakkaidemme hienoimmat kuvat lasikaiteistamme

29 August, 2018

Asiakkaillamme on tyyliä – asiasta ei ole epäilystäkään! Saamme usein vastaanottaa kuvia asennetuista, valmiista lasikaiteistamme ja vaikuttua lopputuloksesta. Helposti voi ajatella lasikaiteen olevan pelkkä lasikaide, mutta oikeassa ympäristössä ja oikeilla suunnitteluvalinnoilla se voi todella kohottaa ympäristöään – niin sisällä kuin ulkonakin. Katso valitut suosikkimme viime vuodelta.

 

Tolpaton kaide tammisella käsijohteella

Stolpfritt räcke vid trapphål inne

Tässä tanskalainen asiakas on luonut tyylikkään ja avoimen tilan valitsemalla lasikaiteen portaikkoon. Peukutukset meiltä!

Lue lisää tolpattomasta kaiteestamme!

 

Musta alumiinikaide kuistille kahdessa tasossa

Glasräcke med svarta stolpar

Tämä ruotsalainen asiakas on valinnut all-in ja asentanut lasikaiteen kuistille kahdessa tasossa. Aivan oikein – kun luonto on aivan talon nurkan takana, sen haluaa myös nähdä! Tässä vielä kuva toisesta kulmasta:

Altanräcke i glas med svarta aluminiumstolpar

Lue lisää alumiinikaiteestamme!

 

Ruostumaton kaide himmeällä (opaali-) ja kirkkaalla lasilla

Rostfritt räcke med frostat och klart glas

Tässä talossa Tanskassa asiakas halusi näkösuojan kuistin toiselle puolelle ja vapaan näkyvyyden toiselle. Sanottu ja tehty – siitä tuli yhdistelmä huurrettua ja kirkasta lasia. Miellyttävä, eikö vain?

Glasräcke med stolpar i rostfritt stål

Lue lisää ruostumattomista kaiteistamme!

 

Ruostumaton kaide portaikkoon

Rostfritt glasräcke - före- och efterbilder

Tämä ruotsalainen asiakas on dokumentoinut yläkertansa remontoinnin, ja kuinka erilainen siitä tulikaan! Eikö lasikaide olekin piste i:n päälle?

Lue lisää ruostumattomista kaiteistamme!

 

Lasia ja kiinnitys asiakkaan omiin tolppiin

Maximal utsikt med altanräcke i glas

Glasräcke med trästolpar

Tällä näkymällä lasikaide tuntuu ainoalta järkevältä valinnalta! Norjalaisella asiakkaallamme oli puiset tolpat ja käsijohde, joita hän täydensi Kaidekaupan laseilla ja valkoisilla kaideheloilla. Upeaa!

Lue lisää laseistamme ja kaideheloistamme!

 

Inspiroitunut ja innostunut kohentamaan omaa sisä- tai ulkotilaasi? Meillä on lasikaiteita alumiinisena, ruostumattomasta teräksestä ja ilman tolppia, kuten myös käsijohteita. Suunnittelutyökalullamme näet hinnan heti mittatiedot täytettyäsi ja se sisältää kaiken – myös kuljetuksen.

Tuotekatsaukseen!

 


Kaiteen huolto – tarpeellista mutta niin yksinkertaista!

29 August, 2018

Monet valitsevat lasikaiteen, sillä he haluavat nähdä sen toiselle puolelle, eivätkä itse kaidetta. Mutta olisi aika tylsää, jos silmät hakeutuisivat kauniin maiseman sijaan lasin tahroihin tai kaidepylväiden ruosteeseen. Onneksi tämä on kuitenkin helppo välttää!

Kotisivuiltamme löydät yksityiskohtaiset ohjeet siitä, kuinka voit huoltaa jokaista kaiteesi osaa.

Viisi nopeaa vinkkiä lasikaiteen huoltoon

 • Lasit puhdistetaan tarpeen vaatiessa tavallisella ikkunanpuhdistusaineella.
 • Riippumatta siitä, mitä materiaalia kaiteen tolpat ja käsijohde ovat, voit puhdistaa ne silloin tällöin pehmeällä liinalla, haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella.
 • Älä käytä hiovia aineita sisältäviä tuotteita mihinkään kaiteen osiin.
 • Ruostumattomia osia tarvitsee – nimestään huolimatta – hoitaa, jotta ne eivät ruostu. Puhdista 1-3 kertaa vuodessa tai useammin, mikäli asut meren läheisyydessä.
 • Jos käsijohde tai tolpat ovat puusta, ne tulee kyllästää puuöljyllä tai käsitellä vastaavalla tavalla, mikäli kaide sijaitsee ulkotiloissa. Toista käsittely säännöllisesti riippuen siitä, kuinka paljon kaide altistuu säille ja tuulelle.

Mitkä ovat huoltamisen vähimmäistarvikkeet?

Sen jo varmaan arvasitkin! Kokopuinen kaide tulee öljytä, lakata tai maalata säännöllisesti, jotta se pysyy kunnossa ja siistinä. Lasikaide sen sijaan on käyttöiältään huomattavasti pitkäikäisempi ja tarvitsee pelkän puhdistuksen säännöllisin väliajoin, jotta se näyttää uudelta vuosi toisensa jälkeen. Mikäli etsit periaatteessa huoltovapaata kaidetta, silloin kannattaa valita kaide ilman tolppia.

Ostaessasi lasikaiteen Kaidekaupasta voit tilata lisäksi tuotteita, jotka estävät lian kiinnittymisen pinnoille. Tämä helpottaa puhdistusta entisestään.

Mikäli sinulla on kysyttävää kaiteesi huoltoon liittyen, otathan meihin yhteyttä, ja autamme sinua!

Täältä löydät kaikki kaiteemme ja käsijohteemme >


Uusi kaiteiden luokittelu auttaa sinua valitsemaan oikein

29 August, 2018

Kaidekauppa on ottanut käyttöön Käyttöluokat (A, B ja C), jotka osoittavat sinulle asiakkaana, mihin tarkoitukseen valitsemaasi kaidetta on sopiva käyttää. Olemme käyttäneet luokkien määrittelyssä vallitsevia rakennusmääräyksiä ja omia tuotetestejämme, mikä tekee suositusten seuraamisen helpoksi ja turvalliseksi.

Räckesbutikens bruksklasser

Kun olet lisännyt haluamasi mitat tilaustyökalussa, näet 3D-kuvan alla kuvakkeen, joka osoittaa, mihin luokkaan kaide kuuluu. Kuvake päivittyy jälkikäteen valittuasi mallin ja yksityiskohdat, sillä luokkaan vaikuttavat muun muassa kaiteen korkeus ja osioiden leveys.

Riippumatta siitä, haluatko saada tarjouksen vai tilaatko suoraan, näet luokan myös lähettämässämme tarjous- tai tilauskirjeessä.

Luethan kaikkien käyttöluokkien määrittelyt, ja mikäli sinulla on kysyttävää, voit myös ottaa meihin yhteyttä.

Haluatko kokeilla kaiteen suunnittelua ja nähdä, mihin luokkaan se kuuluu? Mene tuotekuvaukseen, valitse tuote* ja klikkaa painiketta “Tilaa nyt”.

*Vain kokonainen kaide saa käyttöluokan, eivät lasit tai käsijohteet.


Kaiteen korkeus – mitä tulee kaiteen korkeuteen?

18 October, 2016

Kaiteen tilaamisen yhteydessä on tärkeää tarkistaa, että kaide täyttää voimassa olevat säännöt.

Maankäyttö- ja rakennuslain suosituksia kaiteen korkeudesta

Mitä tulee kaiteen korkeuteen tulee sen olla sekä turvallinen että tarkoitukseensa sopiva. Kaide tulee rakentaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm ja putoamisen tai harhaanastumisen vaara on olemassa. Kaiteen korkeus määräytyy putoamiskorkeuden ja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Suojakaidetta on käytettävä yli 700 mm:n tasoeroissa kohteissa, joihin lapsilla on pääsy. Mikäli putoamiskorkeus ylittää 3 metriä tulee kaiteen korkeus olla vähintään 1000 mm.

 

Putoamiskorkeudesta riippumatta tulee parvekkeen tai terassin kaide olla vähintään 1000 mm.

Kaiteen korkeus lasketaan lattiasta kaiteen yläreunaan.


Kaidekauppa lanseeraa asennusvideot

28 May, 2015

Kaidekauppa on nyt ottanut vielä yhden askeleen kohti tavoitettaan tehdä asiakkaidemme ostokokemus parhaaksi mahdolliseksi tilauksesta lähtien aina valmiiksi asennettuun tuotteeseen asti.

Helpottaaksemme asiakkaidemme asennustyötä vielä enemmän, olemme äskettäin tuottaneet asennusohjevideoita tuotteillemme.

Samanaikaisesti videoiden kanssa julkaisemme myös asiakastilaussivun, henkilökohtaisen sivun, jossa kaikki tiedot asiakkaan kaiteesta on kerätty yhteen ja samaan paikkaan, ja jossa sinä asiakkaana voit seurata tilauksesi statusta ja saada kaiken kaiteeseesi liittyvän tiedon.

Tältä sivulta löydät myös kaikki tiedot siitä, kuinka asennat kaiteesi. Niiden tietojen lisäksi, jotka Kaidekaupan asiakkaat aina ovat saaneet tekstinä ja kuvina, voivat asiakkaat nyt myös seurata asennusohjeita selkeän videon avulla saadakseen tukea uuden kaiteensa asennukseen.


Oikopolkusi

Oikopolut!

Tilaussivu

  Tarjous

   Unohda minut!