Alu Color Alu Classic
 • Aina ilmainen toimitus!
 • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
 • Korkeaa laatus
 • Korkeaa saatavuutta
 • Lyhyen tuotantoajan
 • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
 • Täysin maksuton toimitus

Kaidekauppa laajentaa verkkokaupalla Sveitsissä

26 August, 2019

Pohjoismaisten naapureidemme lisäksi myös ranskalaiset, saksalaiset ja itävaltalaiset ovat voineet tilata kaiteitamme netistä jo muutaman vuoden ajan. Nyt on sveitsiläisten vuoro! Olemme toimittaneet kaiteita Sveitsiin jo aiemmin, mutta sekä meillä että asiakkaillamme on ollut hieman vienti- ja tuontiongelmia johtuen siitä, että Sveitsi ei ole EU:n jäsen. Tästä syystä toimistossa näkyikin iloisia ilmeitä, kun viime kesänä otimme käyttöön molemmat sveitsiläiset verkkosivut – sekä saksankielisen että ranskankielisen:

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide pystysuorilla tangoilla

Asiakkaat voivat nyt tilata kaiteita mittatilaustyönä kahdeksassa Euroopan maassa paikallisilta verkkosivuiltamme, ilman toimituskuluja – ja tarjoamme asiakaspalvelua ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, saksaksi ja ranskaksi.

Kevään aikana lanseerasimme myös useita uusia tuotteita. Klassisten lasikaiteiden ja käsijohteiden lisäksi myymme nyt myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaiteita, joissa on joko pystysuorat tai vaakasuorat tangot, vaijerikaiteita sekä lasisia tuulensuojia, jotka voidaan valita lisänä tolpilla varustettuihin, alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin lasikaiteisiin. Ja voimme paljastaa, että lisää on tulossa…


Yleisimmät asiakkaiden kysymykset kaiteista – osa 3

20 August, 2019

Natalia Lerulf, Kaidekaupan asiakaspalveluNyt on aika esitellä kolmas ja viimeinen osa julkaisusarjastamme, johon keräämme yleisimmät kysymykset, joita saamme asiakkailtamme! Myös tällä kertaa olemme ottaneet avuksemme Natalia Lerulfin, joka työskentelee asiakaspalvelussamme.

Viimeisessä osassa keskitymme kysymyksiin, joita saattaa ilmetä kaiteidemme tilauksen, oston ja toimituksen yhteydessä. Jos olet missannut aikaisemmat osat, löydät nekin täältä blogista: Osa 1 käsittelee kaiteita ja kysymyksiä, joita saattaa ilmetä tuotetta valittaessa, ja osassa 2 käsittelemme kaiteiden asennusta ja huoltoa.

Tunnen itseni epävarmaksi siitä, kuinka otan mitat. Pitäisikö minun ottaa avukseni joku alan asiantuntija?
– Ideamme on, että sinun ei tarvitse olla rakennusalalla voidaksesi tilata tai asentaa kaiteemme, vaan haluamme tehdä sen mahdollisimman yksinkertaiseksi sinulle asiakkaana. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa alustan, johon kaiteesi asennetaan, ulkoreunojen mitat, esimerkiksi kulmasta kulmaan tai reunasta reunaan. Jotta kiinnitys ei joutuisi liian lähelle reunaa, teemme sisennyksen alustaan, mutta se tapahtuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse ajatella sitä itse.

Suunnittelutyökalussamme on selkeät aputekstit, jos olet epävarma. Sieltä löytyy myös mittamalleja, joiden avulla näet helposti, kuinka sinun tulee ajatella ja laskea. Nämä löydät myös tuotesivuiltamme, tekniset tiedot -osiosta.

Mikäli sinulla on erityisiä toivomuksia, tai jos tunnet itsesi epävarmaksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen asennus

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen asennus portaikkoon.

Voinko peruuttaa tilaukseni tai tehdä siihen muutoksia?
– Ennen kuin olemme aloittaneet kaiteesi valmistuksen, peruutus ei ole mikään ongelma. Mitä tulee muutoksiin, se riippuu hieman siitä, kuinka ajoissa saamme siitä ilmoituksen, sekä siitä, mistä muutoksista on kyse. Mutta tietysti haluamme auttaa sinua siinä määrin kuin mahdollista, joten mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuinka pitkä on toimitusaikanne?
– Jokaisella tuotesivulla on tiedot siitä, kuinka monta päivää tuotteen valmistuksen on laskettu vievän. Kun olet tehnyt tilauksesi, löydät tilausvahvistuksesta tiedot tilaamasi tuotteen valmistusajasta, ja lähetämme kaiteesi heti, kun se on valmis. Saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot lähetyksen seurannasta. Sen jälkeen Schenker ottaa yhteyttä sinuun, jolloin voitte yhdessä päättää toimituspäivän.

Mitä toimitus maksaa?
– Se sisältyy hintaan! Hinta, jonka näet tilauksen yhteydessä, on se hinta, jonka maksat kaiteesta. Siihen ei lisätä toimituskuluja eikä muitakaan piilokuluja.

Täytyykö minun olla kotona tilauksen saapuessa?
– On tärkeää, että joku on paikalla vastaanottamassa tilauksen. Jos käykin niin ikävästi, että kaide on vaurioitunut kuljetuksen aikana, se tulee dokumentoida yhdessä kuljettajan kanssa ennen kuin allekirjoitat vastaanottaneesi toimituksen. Jos sitä ei ole dokumentoitu, saattaa olla vaikeaa tehdä reklamaatio, mikäli jokin osa on vaurioitunut. Tutustu ostoehtoihimme lisätietojen saamiseksi.

Voinko tilata nyt ja saada toimituksen myöhemmin?
– Se ei ole mikään ongelma! Voit tehdä tilauksen nyt ja ilmoittaa, millä viikolla haluat toimituksen, jolloin toimimme sen mukaisesti ja lähetämme tilauksesi sinulle sopivaan aikaan.

Oletko valmis etsimään oikean kaiteen juuri sinulle? Meillä on lasikaiteita, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaiteita, vaijerikaiteita ja käsijohteita!

 


Kaidekauppa lanseeraa lasisen tuulensuojan

24 July, 2019

Tuotekehittäjämme ovat olleet todella ahkeria! Ei siinä kaikki, että kevään aikana lanseerasimme kolme uutta kaidetta, he ovat lisäksi kehittäneet tuulensuojan, joka on nyt saatavana verkkokaupassamme! Tuulensuoja tilataan ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen tai alumiinikaiteen Alu Classicin lisänä ja se on saatavana 160 cm ja 180 cm korkeana.

Tällaisten suurten lasilevyjen käsittelyn helpottamiseksi ja toimitusajan lyhentämiseksi sinulle asiakkaana, toimitetaan tuulensuoja aina 80 cm leveissä osioissa. Jos yhdistät sen lasikaiteeseen, jossa on jokin standardikorkeuksistamme (80, 90, 100 tai 110 cm), loput kaiteesta mukautetaan niin, että kokonaisleveys sopii täydellisesti sinun antamiisi mittoihin!

Tuulensuoja valmistetaan aina karkaistusta laminoidusta lasista, jotta se (suuresta pinta-alastaan huolimatta) kestäisi säätä, tuulta ja muita rasituksia.

Tuulensuoja ja lasikaide alumiinitolpilla

Tuulensuoja ja lasikaide alumiinitolpilla

Asutko tuulen pieksemässä mökissä meren rannalla, tai haluatko vain luoda suojaisen nurkan terassille tai parvekkeelle niin, että voit istua ulkona mukava kirja seuranasi myös tuulisempina iltoina? Siinä tapauksessa tämä on hyvä valinta sinulle!

Kokeile kaiteen suunnittelemista tuulensuojalla! Voit valita tolpat joko ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin, ja me autamme sinua!


Uusi kisko helpottaa tolpattoman lasikaiteen asentamista

20 June, 2019

Me Kaidekaupassa pyrimme jatkuvasti kehittämään niin uusia kuin jo olemassa olevia tuotteitamme. Viimeisin tuote on uusi kisko tolpattomaan lasikaiteeseemme.

Kokonaan lasia oleva kaide voidaan asentaa pistekiinnitysheloilla (niin kutsutut fixpoints) esimerkiksi parvekkeen tai terassin ulkopuolelle, tai alumiinikiskolla alustan päälle. Helpottaaksemme asennusta viimeksi mainitun menetelmän osalta olemme vaihtaneet kiskon uuteen versioon. Kaiteen laatu ja muotoilu ovat pysyneet ennallaan. Ero on siinä, että uuden kiskon avulla on helpompaa saada lasit suoraan asennuksen yhteydessä. Kaikki tämä sen vuoksi, että asennus olisi mahdollisimman helppoa sinulle asiakkaana!

Lasikaiteen kisko voidaan toimittaa standardiväreissämme: luonnonväri (hopea), harmaa struktuurilla, musta tai valkoinen. Voit saada kiskon myös maalattuna haluamallasi RAL-värillä. Jos valitset alumiinikäsijohteen, se maalataan samalla värillä kuin kiskokin.

Tolpaton lasikaide / Kokolasikaide

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme >


Uusia kaiteita verkkokaupassa sopivasti ulkokaudelle!

20 May, 2019

Tänä keväänä Kaidekaupassa tapahtuu paljon. Olemme nimittäin lanseeranneet, ei ainoastaan yhtä, vaan kolme uutta kaidetta! Ja juuri sopivasti ulkokautta varten kaikki tuotteet ovat saatavilla verkkokaupassamme 🙂 Lähde mukaamme vilkaisemaan uutuuksia!

Alu Modern

Ensimmäisenä on Alu Modern, tyylipuhdas lasikaide vähän matalammilla alumiinitolpilla. Tämä kaide voidaan saada leveämmillä osioilla, siis suuremmilla lasiosilla. Tämä ja huomiota herättämätön alumiinikisko, joka kiinnittää lasin tolppaan, mutta joka tavallisiin kaideheloihin verrattuna ei ulotu lasin päälle, sekä jonkin verran lasin yläreunan alapuolelle päättyvät tolpat johtavat yhdessä siihen, että saat irti maksimaalisesti näköalastasi!

Tämä on kaide niille, jotka haluavat ihastuttavan terassinkaiteen tai parvekkeen kaiteen, joka luo avoimen tunnun terassille tai parvekkeelle. Aivan kuten muitakin alumiinikaiteitamme (Alu Classic ja Alu Color), voit tietenkin käyttää sitä sekä sisällä että ulkona ja tolpat voit saada standardiväreissä luonnonvärinen (alumiini), valkoinen, musta tai harmaa struktuurilla – valitset itse, mikä sopii parhaiten sinulle!

Lasikaide alumiinitolpilla tyylipuhtaalla designilla

Vaijerikaide

Seuraava uutuus on vaijerikaide – minimalistinen kaide, joka luo merellistä tuntua. Vaijerikaide on ihanteellinen, jos haluaa saada vähemmän huomiota herättävän ja ilmavan rajauksen maan tasalle, esimerkiksi terassin ja puutarhan välille. Vaijeri on kierrettyä teräsvaijeria ja tolpat ovat ruostumatonta terästä, mutta valitset itse, haluatko saada käsijohteen ruostumattomasta teräksestä vai puusta (tammi tai jatoba) sekä vaijereiden lukumäärän. Kaikki valinnat tehdään suoraan suunnittelutyökalussa, joten näet heti, kuinka kaide ja hinta muuttuvat tekemiesi valintojen mukaan.

Vaijerikaide ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla tolpilla

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide vaakasuorilla tangoilla

Meillä on jo ennestään ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide pystysuorilla tangoilla, mutta nyt voit lisäksi saada tyylikkään ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaiteen vaakasuorilla tangoilla, valinta on sinun!

Kaiteella, jossa on pystysuorat tangot, on aina käsijohde, mutta jos valitset vaakasuorat tangot, niin voit itse valita. Käsijohde on saatavana ruostumattomasta teräksestä tai puusta (tammi tai jatoba). Toinen ero näissä kahdessa vaihtoehdossa on se, että kaide vaakasuorilla tangoilla sijoitetaan aina vapaasti, kun taas kaide pystysuorilla tangoilla voidaan haluttaessa kiinnittää seinään.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide vaakasuorilla tangoilla

Myöhemmin keväällä uutuuskavalkadi jatkuu! Silloin tulemme lanseeraamaan tuulensuojan vaihtoehtona, kun ostat alumiinikaiteen (Alu Classic) tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen. Voit silloin valita korkeamman korkeuden (160 tai 180 cm) valitsemissasi osioissa, esimerkiksi lähinnä seinää vasten luodaksesi suojaisan nurkan ja voidaksesi nauttia terassista myös tuulisina päivinä ja iltoina.

Oletko inspiroitunut uudistamaan sisä- tai ulkoympäristöäsi? Kun olet löytänyt oikean kaiteen, käytät vain suunnittelutyökaluamme nähdäksesi kokonaishinnan juuri sinun valitsemillesi mitoille. Sitten voit tallentaa kaiteen, jolloin voit katsoa sitä myöhemmin, saada tarjouksen sähköpostiviestinä tai tilata välittömästi.


Yleisimmät asiakkaiden kysymykset kaiteista – osa 2

3 May, 2019

Natalia Lerulf, Kaidekaupan asiakaspalvelu

Nyt on aika esitellä toinen osa julkaisusarjastamme, johon keräämme yleisimmät kysymykset, joita saamme asiakkailtamme! Myös tällä kertaa olemme ottaneet avuksemme Natalia Lerulfin, joka työskentelee asiakaspalvelussa ja tietää lähes kaiken kaiteistamme.

Tällä kertaa keskitymme kaiteiden asennukseen ja huoltoon. Jos missasit osan 1, joka käsitteli kaiteita ja kysymyksiä, joita saattaa ilmetä tuotetta valittaessa, niin löydät sen täältä.

Jotkut asiakkaat tuntevat itsensä epävarmoiksi sen suhteen, ovatko he tarpeeksi käteviä käsistään osatakseen asentaa kaiteen. Kuinka vaikeaa se oikeastaan on ja mitä työkaluja siihen tarvitaan?

Sinun ei missään tapauksessa tarvitse olla ammattilainen voidaksesi asentaa kaiteemme. Jos osaat käsitellä sähkökäyttöistä ruuvinväännintä (suosittelemme käyttämään sähkökäyttöistä ruuvinväännintä, vaikka käsin ruuvaaminenkin on mahdollista) ja vesivaakaa, niin asentaminen ei ole kovinkaan vaikeaa.

Näiden lisäksi voi kumivasarallekin olla käyttöä. Kaikki tarvikkeet, kuten ruuvit, meisselin irtokärjet ja poranterät, lähetämme mukana, joten niitä sinun ei tarvitse ajatella. Ja jos sinulla on kysymyksiä, niin voit aina ottaa yhteyttä meihin apua saadaksesi.

Kuinka tiedän, mitä teen, kun asennan kaiteeni?

Jokaisen tilauksen mukana tulee asennusvinkkejä ohjekirjassa, joka on erityisesti mukautettu ostamasi tuotteen mukaan. Siitä löydät myös mittamallin ja piirustuksen siitä, kuinka tolppasi tulee sijoittaa suhteessa toisiinsa niiden mittojen mukaan, jotka annoit tilauksesi yhteydessä. Ohjekirja toimii myös tilausluettelona, jossa on luetteloitu kaikki tilauksesi yksityiskohdat.

Tilausluettelon lisäksi saat mahdollisuuden katsoa videoita, jotka näyttävät asennuksen eri vaiheet. Asennusvideot löydät tilaussivultasi, jonne voit siirtyä klikkaamalla linkkiä tilausvahvistuksessa, jonka saat sähköpostitse. Sivulla klikkaat linkkiä kaiteeseen, jonka olet tilannut, ja pääset edelleen eri yksityiskohtiin, ja jokaisen yksityiskohdan alla on video, joka näyttää, kuinka teet kunkin vaiheen.

Mikä materiaali vaatii vähiten huoltoa?

Lasikaiteella on huomattavasti pidempi käyttöikä kuin esimerkiksi puukaiteella. Sinun täytyy öljytä, lakata tai maalata puuta säännöllisesti, jotta se pysyisi ehjänä ja siistinä. Lasikaide sen sijaan tarvitsee ainoastaan puhdistusta säännöllisin väliajoin näyttääkseen uudelta vuosi toisensa jälkeen. Jos haet kaidetta, joka on periaatteessa huoltovapaa, sinun kannattaa valita tolpaton lasikaide.

Kun ostat lasikaiteen Kaidekaupasta, voit valita tuotteita, jotka ehkäisevät lian tarttumista pintoihin. Se helpottaa tietenkin hoitoa entisestään.

Kuinka sitten hoidan lasikaidetta parhaiten?

Lasilevyt puhdistetaan tarvittaessa tavallisella ikkunanpuhdistusaineella. Riippumatta siitä, mitä materiaalia sinulla on tolpissa ja käsijohteissa, voit pyyhkiä ne silloin tällöin pehmeällä rievulla, haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Älä käytä mihinkään osiin tuotteita, joissa on hankaavia aineita.

Jos käsijohde tai tolpat ovat puuta, sinun tulee kyllästää ne puuöljyllä tai vastaavalla, jos kaide sijaitsee ulkona. Toista käsittely säännöllisesti riippuen siitä, kuinka paljon kaide altistuu säälle ja tuulelle.

Lasikaiteiden sekä ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja puusta valmistettujen kaiteiden huolto

Olen ostanut kaiteen, jossa on alumiiniosia. Kuinka huollan sitä?

Alumiini on periaatteessa huoltovapaa. Suosittelemme, että puhdistat pinnat pehmeällä rievulla, haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Jos kaiteeseen on päässyt öljyä, vahaa tai vastaavaa, voit käyttää hieman asetonia. Älä koskaan puhdista hapoilla tai emäksisillä aineilla äläkä käytä tuotteita, joissa on hankausaineita tai hankaava pinta, sillä se saattaa aiheuttaa naarmuja alumiiniin.

Alumiiniosia ei tule puhdistaa vuoden kaikkein lämpimimpinä päivinä, sillä silloin värimuutosten riski on suurempi.

Voiko ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide ruostua?

Kyllä. Nimestään huolimatta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide saattaa todellakin ruostua, jos sitä ei hoideta! Tämä koskee lähinnä ulkona olevia kaiteita. Suosittelemme, että puhdistat kaiteen 1–3 kertaa vuodessa tai useammin, jos asut lähellä merta. Aivan kuten alumiininkin, suosittelemme puhdistamaan pinnat pehmeällä rievulla, haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella.

Älä käytä hankaavia aineita, kuten esimerkiksi teräsvillaa tai metalliharjoja, sillä ne saattavat naarmuttaa kaidetta, mikä puolestaan heikentää materiaalin kestävyyttä ruostetta vastaan. Jos ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat joutuvat kosketuksiin ei-ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden metallihiukkasten kanssa, tulee nämä hiukkaset poistaa mahdollisimman nopeasti, sillä ne ruostuvat ja saattavat tartuttaa ruostumattoman teräksen.

Minulla on puinen käsijohde portaissa, kuinka pidän sen siistinä?

Myös puisiin käsijohteisiin voidaan hyvin käyttää haaleaa vettä, mietoa puhdistusainetta ja pehmeää riepua. Puuta voidaan hioa kevyesti hienolla hiomapaperilla kuitujen suuntaisesti, jotta puusta saadaan pois kuidut, jotka ovat nousseet pystyyn ensimmäisen puhdistuksen jälkeen.

Jos kaide on ulkona, se tulee kyllästää esimerkiksi puuöljyllä. Toista käsittely säännöllisesti riippuen siitä, kuinka altistuvassa paikassa käsijohde on. Sää ja ilmansuunta vaikuttavat siihen, kuinka usein tämä tarvitsee toistaa, kuten myös kaiteen sijaintipaikka ja sen kuluneisuuden taso.

Kun tilaat kaiteen meiltä, saat tietoja siitä, kuinka huolehdit siitä, perustuen juuri niihin osiin, jotka sisältyvät juuri sinun tilaukseesi.

 


Yleisimmät asiakkaiden kysymykset kaiteista

19 March, 2019

Kaidetta ostettaessa saattaa ilmetä useita kysymyksiä, minkä vuoksi päätimme antaa teille sarjajulkaisun, johon keräämme yleisimmät kysymykset, joita saamme asiakkailtamme. Ehkä löydät vastauksen kysymykseen, jota juuri sinä olet miettinyt!

Apunamme meillä on Natalia Lerulf, joka on yksi asiakaspalvelumme tähdistä. Ensimmäisessä osassa keskitymme kaiteisiin ja kysymyksiin, joita saattaa nousta esiin tuotetta valittaessa. Jos et löydä vastausta kysymyksessä tästä, niin voit aina vilkaista sivua Kysymyksiä & vastauksia tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaidekauppa

Natalia Lerulf Kaidekaupan asiakaspalvelussa

Monilla asiakkailla on oma käsityksensä siitä, miltä kaiteen tulee näyttää, esimerkiksi koskien erityisiä yksityiskohtia tai erityisiä ratkaisuja portaisiin tai portteihin, ja he kysyvät silloin, voivatko he tehdä erityistilauksen kaiteelle tai yksityiskohdille. Voiko Kaidekauppa ratkaista tämän?
– Kaidekaupassa meillä ei ole standardimittoja, kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaan haluamien mittojen mukaan. Sitä vastoin verkkokaupassamme näkyvät tuotteet ovat se valikoima, jonka tarjoamme. Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole lasikaiteita portaisiin, mutta tämä on työn alla ja toivomme, että voimme esitellä niitä lähitulevaisuudessa.

Koskeeko tämä myös eri korkeuksia kaiteen eri puolilla?
– Kyllä, yleensä eri korkeudet kaiteen eri puolilla ovat järjestelmämme ulkopuolella. Tietenkin autamme siinä määrin kuin pystymme, mutta tämä vaatii jonkin verran ylimääräistä työtä ja se saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja he auttavat sinua eteenpäin asiassa.

Mitkä tuotteet sopivat parhaiten sisäkäyttöön ja mitkä ulkokäyttöön, ja mitä minun tulisi ajatella lasia valitessani? Pitäisikö minun valita karkaistu lasi vai ei?
– Kaikkia tuotteitamme voidaan käyttää sekä sisätiloissa että ulkotiloissa. Alumiinikaiteessamme on sama pintakäsittely kuin purjeveneiden mastoissa, joten se kestää lähes kaikkea. Muut kaiteemme mukautetaan sen mukaan, valitsetko ne käytettäväksi sisä- vai ulkotiloissa. Sen lisäksi on vain oma makusi, joka päättää, mikä on tyylikkäintä ja mikä sopii parhaiten juuri sinun kotiisi.

Mitä tulee lasin valitsemiseen, niin tarjoamme sekä tavallista lamellilasia että karkaistua lamellilasia. Molemmat ovat turvalasia, mutta karkaistu on kestävämpää ja sitä käytetään useimmiten julkisissa tai riskeille alttiimmissa ympäristöissä. Yksityiseen kotiin ei yleensä tarvitse valita muuta kuin tavallinen lamellilasi, mutta se riippuu tietenkin siitä, kuinka kaidetta tullaan käyttämään. Jos tiedät, että lasi tulee joutumaan kuormitukselle alttiiksi (esimerkiksi jos siinä ei ole käsijohdetta, mutta sitä halutaan silti käyttää tukena) tai altistuu toistuville ulkoisille rasituksille (esimerkiksi rannikolla tai tuntureilla, missä on usein kova tuuli), suosittelemme karkaistua lasia. Jos sinulla on puutarha, jossa on lasikaide maanpinnan tasolla, ja jota lapset käyttävät jalkapallokenttänä, niin suosittelisin ehkä silloinkin karkaistua lasia 😉

Kaide portaikkoon

Lasikaide ruostumattomasta teräksestä

Ruostumattomasta teräksestä valmistettua lasikaidettamme, aivan kuten muitakin kaiteitamme, voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Mitä turvalasi merkitsee?
-Lasi, jonka toimitamme kaikille lasikaiteillemme, on 8,76 mm paksu laminoitu lasi, jossa on hiotut ja kiillotetut reunat. Laminoitu lasi merkitsee sitä, että kaksi lasilevyä on liimattu yhteen ja niiden välissä on muovikalvo. Jos toinen laseista menee rikki, pysyy lasilevy kuitenkin koossa kuin yhtenä osana. Voit valita kirkkaan lasin, opaalilasin (huurrettu) tai harmaasävyisen lasin. Kuten mainitsimme yllä, meillä on myös karkaistua, laminoitua lasia vähän vaativampiin ympäristöihin.

Tyylivinkkejä
– Monet pyytävät myös tyylivinkkejä ja kysyvät, mikä materiaali on tavallisin, ja mikä sopii taloon, joka on minun taloni tyyppinen jne. Kun on kyseessä tyyli, niin sehän on paljolti makuasia, mutta jos haluat makuasianeuvoja, niin voit keskustella siitä asiakaspalvelumme työntekijöiden kanssa, sillä he ovat nähneet paljon asiakaskuvia ja voivat auttaa antamalla ajatuksia ja ideoita. Tuotantosivuillamme voit myös tutustua inspiraatiokuviin:


Ideasta tuotteeksi – opi tuntemaan Kaidekaupan tuoteketju!

6 February, 2019

Turvallisuus, muotoilu ja materiaali ovat muutamia sanoja, joilla tuoteketjuamme voisi kuvailla. Deborah Georgsson ja Luciano Masetti työskentelevät tuotekehittäjinä Kaidekaupassa ja ajattelimme nyt kertoa teille, miltä heidän työprosessinsa näyttää.
Aloitetaanpa aivan alusta. Kertoisitteko hieman taustastanne:
– Opiskelin teollista muotoilua Lundissa 5 vuoden ajan, Deborah kertoo. Sen jälkeen työskentelin monta vuotta liikkeiden sisustuksen parissa, minkä jälkeen päädyin tänne Kaidekauppaan. Nyt olen työskennellyt täällä pian 3 vuotta. Tätä työnimikettä ei ollut aiemmin olemassa, vaan se on yrityksen viime vuosien laajentumisen tulosta.
Luciano jatkaa:
– Olen aina ollut kiinnostunut uusien ratkaisujen löytämisestä. Olin lukiossa tekniikkapainotteisella linjalla ja opiskelin sen jälkeen 3 vuotta tuotesuunnittelua Malmön yliopistossa. Kyseessä on laaja-alainen designkoulutus, jossa suuntaudutaan materiaaleihin, tuotteisiin ja muotoiluun. Ensimmäinen työpaikkani valmistumisen jälkeen oli Kaidekaupassa ja olenkin nyt ollut täällä n. puolitoista vuotta.

Räckesbutiken

Deborah Georgsson ja Luciano Masetti

Kerrohan, mikä on kaikkein tärkeintä uutta kaidetta suunnitellessa?
– Työ on hyvin laaja-alaista, suunnittelusta ja rakentamisesta rakennussäädöksiin ja -lakeihin. Meidän täytyy aina pitää koko tuotantoketju mielessämme turvallisuudesta ja tuotannosta aina jälkikäsittelyyn ja toimitukseen asti. Turvallisuus on erityisen tärkeää lasikaiteista puhuttaessa. Meidän täytyy myös noudattaa eri maiden säädöksiä, kertoo Luciano.

Deborah täydentää:
– Tuotesuunnittelijan työ Kaidekaupassa vaatii helikopteriperspektiiviä. Loppujen lopuksi kaide on turvallisuustuote ja siksi turvallisuus tulee aina edellä. Jos emme kykene täyttämään vaatimuksia, emme voi myydä tuotettamme. Aloitamme siitä, mikä toimii sääntöjen puitteissa. Sen jälkeen siirrymme kuluihin, materiaaleihin ja tietysti kysyntään. Ei voi luottaa siihen, mistä itse pitää, vaan on tärkeää tietää markkina-analyysien pohjalta, mitä markkinat kaipaavat. Koska Kaidekauppa toimii useassa maassa, selvitämme juuri nyt proaktiivisesti, mitä kussakin maassa halutaan. Muotokieli, joka puhuttelee saksalaisia, ei välttämättä toimi yhtä hyvin Norjassa jne.

Mistä saatte ideanne?
– – Se vaihtelee kovasti. Joskus huomaamme markkinaraon tai jo olemassaolevan tuotteen, josta pidämme, mutta jota voisi vieläkin parantaa. Pallottelemme myös paljon ideoita Andreas Wedbergin kanssa, joka on yksi Kaidekaupan perustajista.

Työ tuotekehittäjänä vaatii myös ymmärrystä siitä, miten voidaan kehittää jo olemassaolevia tuotteita.
– Meillä on jatkuvasti meneillään projekti koskien valmistusta, kuluja ja muotoiluyhteistyötä, jossa työskentelemme läheisesti ostajiemme kanssa tehdäksemme olemassaolevista tuotteistamme vieläkin parempia.

Jos kiinnostuit Kaidekaupan tuotteista, löydät kaikki kaiteet ja käsipuut tuotesivuiltamme.

Tuotanto-osaston huoneessa on 3D-tulostin – kertoisitteko, miten käytätte sitä työssänne?
– Se helpottaa työtämme, sillä se antaa nopeaa palautetta työstämme ja tavallaan nopeuttaa tuotekehittelyprosessiamme. Ennen otimme yhteyttä verstaaseen, joka valmisti meille prototyypin. Nyt voimme käyttää sen sijaan 3D-tulostinta, mikä on huomattavasti kustannustehokkaampaa ja vie vähemmän aikaa.

Videolla näette 3D-tulostimen toiminnassa sen tulostaessa prototyyppiä, josta tulee lopulta kaiteenkannatin.

Kuinka pitkä on matka ideasta valmiiseen tuotteeseen?
– Kaikki alkaa ideasta, jonka pohjalta aletaan työstää piirustuksia CAD-ohjelmalla (digitaalinen luonnos teknisistä piirustuksista, jota käytetään rakennusalalla ja arkkitehtuurissa). Sitten päästään pisteeseen, jossa tutkitaan ongelmakohtia. Tämän vaiheen kesto riippuu tuotteesta. Sitten tulostamme 3D-tulostimella, minkä jälkeen säädämme, laskemme ja teemme uusia testejä ennen kuin on aika lähettää valmiit piirustukset Kiinaan, missä osa yksityiskohdista valmistetaan. He lähettävät meille koekappaleita, joita me puolestamme testaamme. Monimutkaisen tuotteen matka ideasta lanseeraukseen voi kestää jopa vuoden, mutta muiden tuotteiden kohdalla prosessi voi olla huomattavasti nopeampi. Esimerkiksi ruostumaton kaiteemme lukituksella oli valmis vain kahdessa kuukaudessa. Sen tuotteen kohdalla pystyimme lähtemään olemassaolevasta ruostumattomasta lasikaiteesta ja käyttämään samoja muotteja ja piirustuksia. Kaiteiden valmistus tapahtuu Ängelholmissa ja se, että olemme kaikki saman katon alla tarkoittaa, että koko prosessi on meidän hallussamme. Tästä olemmekin erityisen ylpeitä!

Harkitsetko uuden kaiteen hankintaa, mutta olet epävarma siitä, millainen kaide on sinulle sopivin? Me Kaidekaupassa olemme ottaneet käyttöön Käyttöluokat (A, B ja C), jotka perustuvat vallitseviin rakennussäädöksiin ja omiin tuotetestauksiimme. Siksi meidän on helppoa ja turvallista valita juuri sopiva kaide sinun tarpeisiisi.

Voimme iloisina uutisina kertoa, että Kaidekauppa tulee lanseeraamaan uusia tuotteita vuoden 2019 aikana, joten pysykää kuulolla!


Vuoden 2018 hienoimmat lasikaiteet Kaidekaupasta

16 January, 2019

Viime vuonna olemme saaneet monia hyviä kuvia tyytyväisiltä asiakkailta, ja voimme vain sanoa, että asiakkaillemme on hyvä tyyli! Täältä löydät suosikkimme vuodesta 2018, innoittamana ja nauttia!

Lasikaide alumiinia

Ruotsi, kun se on kauneimmillaan? Aivan uskomatonta!

Tummanharmaa alumiinikaide


Kuinka idyllistä! Tässä aluminikaiteemme on saanut tolppia, ylityspalkit ja kiinnityspidikkeet, jotka koristavat kauniin tummanharmaana verantaa. Eikö olekin hienoa?

Ruostumaton kaide


Tässä norjalainen asiakas on valinnut ruostumattoman lasikaiteen kirkkaalla lasilla ihanalle terassilleen!

Lasikaide ilman tolppia, jossa on ruostumatonta terästä oleva ylityspalkki

Usean perheen talo, johon on valittu lasikaide ilman tolppia tuomaan eksklusiivista tunnetta ja tilavuutta parvekkeelle. Todella hienoa!

Alu Color punaisena

Valitse väri! Tässä ruotsalainen asiakas on valinnut Alu Color, joka on värjätty alumiinikaide. Siinä on punaiset tolpat, ylityspalkit ja kiinnityspidikkeet. RAL-järjestelmän kautta voit valita, minkä värisenä haluat Alu Colorin. Se on saatavana monissa väreissä, joista löytyy jokaiselle jotain!

Lasikaide alumiinia

Kauniin hetken vangitseminen, siinä norjalainen asiakkaamme on onnistunut. Uskomattoman kaunista!

Kaide ruostumatonta terästä, jossa on puinen ylityspakki

Glasräcke aluminium
Tällä näköalalla lasikaide on itsestään selvä valinta! Norjalainen asiakkaamme on valinnut kaiteen, joka on ruostumatonta terästä ja jossa on jatoba-ylityspalkki. Iso peukku!

Alumiinikaide ilman ylityspalkkia


Alumiinikaide mustilla tolpilla ja harmaalla lasilla ilman ylityspalkkia. Siitä tuli erittäin hieno! (Valokuva Fredrik Ahlbäck, Valvet)

Ruostumaton kaide harmaalla lasilla


Kaiteemme sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tässä on norjalainen asiakas, joka on käyttänyt ruostumattomasta teräksestä valmistettua kaidetta harmaalla lasilla sisällä elokuvahuoneessaan – todella tyylikästä!

Alumiinikaide


Pienellä parvekkeella riittää hyvin lasinen kaide, joka tuo toivottua tilan tunnetta. Tässä on käytetty alumiinikaidetta kirkkaalla lasilla. Täydellinen, kun haluat nauttia merinäköalasta 😉

Oletko kiinnostunut näkemään, mikä kaide sopisi sinulle joko sisä- tai ulkokäyttöön? Tutustu valikoimaan ja katso kaikki kaiteet. Suunnittelutyökalumme avulla voit suunnitella oman kaiteesi mittojen ja toiveiden mukaan. Tarjoamme sinulle monta eri vaihtoehtoa ja eri tyylejä, värejä ja materiaaleja. Näet hinnat heti ja hintaan sisältyy kaikki – myös toimitus!


Hyvää joulua, toivottaa Kaidekauppa

19 December, 2018

Taas yksi vuosi lähestyy loppuaan. Me Kaidekaupassa haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme & toimittajiamme sekä toivottaa teille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Meille osoitteeseen Kaidekauppa.fi olet tervetullut ostoksille myös joulun aikana – verkkokauppamme on aina avoinna! Asiakaspalvelumme on paikalla normaalisti 27-28.12. sekä 3-4.1. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä!


Oikopolkusi

Oikopolut!

Tilaussivu

  Tarjous

   Unohda minut!