Alu Color Alu Classic
  • Aina ilmainen toimitus!
  • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
  • Korkeaa laatus
  • Korkeaa saatavuutta
  • Lyhyen tuotantoajan
  • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
  • Täysin maksuton toimitus

Tietosuojakäytäntö

Räckesbutiken Sweden AB (Kaidekauppa), yritystunnus 556824-1268 (jäljempänä “Kaidekauppa”,”me”) kunnioittaa yksityisyyttäsi sekä oikeuttasi hallita omia henkilötietojasi.

Käyttäjiemme luottamus on äärimmäisen tärkeää meille, ja siitä syystä Kaidekauppa ottaa vastuun yksityisyytesi suojaamisesta. Tämä tietosuojakäytäntö selvittää, kuinka keräämme ja käytämme tietoja käyttäjistämme, ja kuinka suojaamme käyttäjiemme yksityisyyttä. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa sen henkilötietojen käsittelyn, joka toteutetaan Kaidekaupan puitteissa, palveluissa joita tarjotaan sivustolla www.kaidekauppa.fi. Kaidekauppa on rekisterinpitäjä näiden ehtojen mukaan ja vastaa siitä, että käsittely tapahtuu voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. On tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytäntömme ennen Palvelun käyttöä.

Kaikki henkilötietojen käsittely Kaidekaupassa tapahtuu noudattaen voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä. 25. toukokuuta 2018 astuu EU-/ETA-alueella voimaan niin kutsuttu tietosuojalaki (GDPR).

Keskeiset käsitteet

Henkilötieto on tieto, jonka perusteella joko suoraan tai epäsuorasti yhdessä muiden tietojen kanssa voidaan tunnistaa fyysisen henkilön henkilöllisyys. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus ja sähköpostiosoite. Myös tiedot IP-numerosta sekä käyttäytymisestäsi Palvelua käyttäessäsi saattavat kuulua henkilötietoihin.

Henkilötietojen käsittely käsittää kaiken henkilötietojen käsittelyn, kuten esimerkiksi niiden kerääminen, analysointi, muuttaminen, rekisteröinti ja tallennus.

Rekisterinpitäjä on se, joka joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa päättää tarkoituksen ja keinot henkilötietojen käsittelyyn, ja joka on vastuussa siitä, että sellainen käsittely tapahtuu sovellettavan lain mukaisesti.

Käsiteltävät tiedot

Ne henkilötiedot, joita Kaidekauppa kerää ja käsittelee sinusta Palvelun käyttäjänä, ovat:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tunnistenumero (henkilötunnus, kansallinen tunnus tai yritystunnus)
  • Toimitusosoite
  • Yhteyshenkilö, nimi ja puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Maantieteelliset tiedot

ja muut tiedot, jotka mahdollisesti itse annat Palvelun puitteissa.



Kaidekauppa tarvitsee yllä olevat tiedot voidakseen täyttää sopimuksen kanssasi ja toimittaa tilaamasi tuotteet tai kustannusarvion. Mikäli et halua antaa tiettyjä henkilötietoja, se saattaa johtaa siihen, että Kaidekauppa ei voi suorittaa kysyttyä palvelua tai kysytyn tuotteen toimittamista. Tietyt tiedot haetaan automaattisesti, kun käytät Palvelua:

  • Palvelun käyttöä koskevat tiedot, esimerkiksi kuinka navigoit Palvelussa ja millä sivuilla olet käynyt
  • Tekniset tiedot laitteista, joita käytät saadaksesi pääsyn Palveluun, kuten IP-osoite, Laitteistotyyppi, Käyttöjärjestelmä ja Selainversio
  • Maantieteelliset tiedot

Käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Käsittelemme henkilötietoja alla mainittuihin tarkoituksiin, sekä mahdollisesti myös muihin tarkoituksiin, jotka määritetään keräämisajankohtana:

  • Jotta voisimme tarjota Palvelun ja hallita sopimustamme kanssasi, mukaan lukien tilausvahvistuksesi luomisen ja hallinnan. (Tarjouspyyntö)
  • Jotta voisit käyttää Palvelua, saatamme antaa henkilötietojasi muille toimittajille tai alihankkijoille toteuttaaksemme hyväksytyn tilauksen.
  • Jotta voisimme kommunikoida kanssasi postitse, puhelimitse, elektronisen kommunikoinnin kautta (kuten tekstiviesti ja sähköposti tai puhelin) tai muulla tavoin, esim. ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun, lähettää ilmoituksia sekä ilmoittaa sinulle Palvelun ja käyttöehtojen päivityksistämme.
  • Varmistaaksemme Palvelun teknisen toiminnallisuuden.
  • Palvelun personoimiseen ja käyttökokemuksesi parantamiseksi.
  • Parantaaksemme ja kehittääksemme Palvelua sekä uusia palveluja ja tuotteita, parantaaksemme jatkuvasti turvallisuutta verkossamme ja tietojärjestelmässämme, sekä sinun ja muiden käyttäjien Palvelun käytön analysoimiseen (esim. mitä mobiililaitetta tai muuta laitetta käytät), jotta voisimme paremmin ymmärtää, kuinka asiakkaamme ovat vuorovaikutuksessa ja käyttävät Palvelua.
  • Markkinointitarkoituksiin, mukaan lukien tuotteidemme ja palvelujemme markkinointi.
  • Jotta voisimme hallita, estää, tutkia tai ryhtyä muihin toimenpiteisiin Palvelun väärinkäytön yhteydessä, tai Palvelun käyttöehtoja rikkovan Palvelun käytön, oikeudellisten toimenpiteiden tai petosepäilyjen yhteydessä tai mahdollisen Kaidekauppaa tai muiden oikeuksia vastaan kohdistuvan uhan yhteydessä.
  • Oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi.

Oikeusperusta Kaidekaupan henkilötietojesi käsittelylle



Välttämätön käsittely voidaksemme täyttää sopimuksemme kanssasi


Kaidekauppa käsittelee henkilötietojasi voidakseen täyttää kanssasi tekemänsä sopimuksen (esim. yllä kohdissa 1 – 5 mainittuihin tarkoituksiin).



Välttämätön käsittely tarkoituksiin, jotka koskevat Kaidekaupan tai kolmannen osapuolen oikeutettuja intressejä (intressivertailu)


Tapauksissa, joissa käsittely on välttämätöntä tarkoituksiin, jotka koskevat Kaidekaupan tai kolmannen osapuolen oikeutettuja intressejä, Kaidekauppa voi käsitellä henkilötietojasi intressivertailun perusteella. Sellaisiin etuihin kuuluvat Kaidekaupan kaupallinen intressi säilyttää hyvä asiakassuhde sinuun, tarjota sinulle tietoa, jolla on merkitystä Palvelun käyttöösi, Palvelun parantaminen ja kehittäminen sekä Kaidekaupan tuotteiden ja palvelujen markkinointi (esim. tarkoituksiin, jotka määritetään edellä kohdissa 3 – 10). “Oikeutetuilla intresseillä” tarkoitetaan näin ollen intressiämme liiketoimintamme suorittamiseen ja käsittelyyn, jotta voisimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän Palvelun sekä hyvän ja turvallisen käyttökokemuksen. Saatamme käsitellä henkilötietojasi voidaksemme suojata sinua (sekä muita asiakkaita, toimittajia ja yhteistyökumppaneita) petoksia, tunkeutumista ja muita väärinkäytöksiä vastaan Palveluamme käytettäessä, sekä varmistaaksemme, että Palvelumme ja järjestelmämme ovat turvallisia. Käsitellessämme henkilötietojasi intressivertailuun perustuen varmistamme ottavamme huomioon ja tasapainottavamme käsittelyn mahdollisen (sekä positiivisen että negatiivisen) vaikutuksen sinuun sekä intressisi ja oikeutesi sovellettavan tietosuojalakisäädännön mukaan. Mikäli sinulla on mielipiteitä tai vastalauseita käsittelyämme vastaan intressivertailuun perustuen, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa sellaista käsittelyä. Lisätietoja oikeuksistasi löydät jäljempänä kohdassa “Oikeutesi ja valintasi”. 


Käsittely, joka on välttämätöntä oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi


Kaidekauppa voi joutua käsittelemään henkilötietoja voidakseen täyttää oikeudellisia velvoitteita, esim. kirjanpitotarkoituksiin tai tuomioistuimen tai viranomaisten päätöksen seurauksena (toisin sanoen siihen tarkoitukseen, joka määritetään kohdassa 9).

Saattaa olla, että samaa henkilötietoa käsitellään useampaan tarkoitukseen ja/tai perustuen useampaan kuin yhteen edellä mainittuun oikeusperusteeseen.

Henkilötietojen Suojaaminen ja Siirtäminen


Henkilötietojen siirtäminen Kaidekaupan konserniyhtiön sisällä

Henkilötietojasi saatetaan luovuttaa muille yrityksille, jotka voivat itsenäisesti käsitellä henkilötietojasi voidakseen antaa tietoja ja parantaa käyttökokemustasi tilauksen yhteydessä. Esimerkkejä sellaisista tiedoista voivat olla yhteystiedot, henkilötunnus sekä asumismuoto. Jos joku näistä yrityksistä ottaa sinuun yhteyttä, se tulee antamaan sinulle tietoja siitä tietosuojakäytännöstä, joka koskee henkilötietojen käsittelyä juuri siinä yrityksessä. Tämä merkitsee sitä, että muun muassa toimitus- ja maksuprosessin yhteydessä sinuun voivat ottaa yhteyttä myös muut yritykset ostosi suorittamiseksi. 



Henkilötietojen siirto kolmannelle osapuolelle


Emme jaa, myy, luovuta tai muutoin anna henkilötietoja eteenpäin muulla tavoin, kuin mitä tässä tietosuojakäytännössä määritetään, jos emme ole velvollisia tekemään sitä lain nojalla tai tuomioistuinpäätöksen seurauksena tai jos olemme saaneet suostumuksesi sellaiseen luovutukseen.

Kaidekauppa voi luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, kuten esimerkiksi poliisille tai muulle viranomaiselle, jos kyseessä on tutkimus rikoksen epäilystä tai jos me muutoin olemme velvollisia luovuttamaan sellaisia tietoja lain tai viranomaisten päätöksen perusteella.

Kaidekauppa voi käyttää ulkoisia toimittajia suorittamaan tehtäviä Kaidekaupan puolesta, kuten tarjoamaan IT-palveluja ja analyysejä. Näiden palvelujen suorittaminen saattaa merkitä sitä, että Kaidekaupan toimittajat, sekä EU/ETA-alueella että sen ulkopuolella, saavat pääsyn henkilötietoihisi. Nämä toimittajat käsittelevät henkilötietoja meidän puolestamme kirjallisten henkilötietokäsittelijäsopimusten sekä meidän ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietokäsittelijät, jotka saavat pääsyn henkilötietoihisi (esim. kun käytämme kolmatta osapuolta, kuten Svea Finans, hakeaksemme luottotietoja laskulla maksamisen yhteydessä tai tallentaaksemme tietoja palvelimella), eivät saa oikeutta käyttää henkilötietojasi muihin tarkoituksiin kuin niihin, jotka mainitaan tässä henkilötietokäytännössä, vaan niitä käytetään ensisijaisesti siinä määrin, mitä tarvitaan Palvelun tarjoamiseen.



Henkilötietojen siirtämiin kolmanteen maahan


Kaidekauppa toimii ainoastaan yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka käsittelevät henkilötietoja EU-/ETA-alueella. Niissä tapauksissa, kun Kaidekauppa päättää käyttää toimittajia EU/ ETA:n ulkopuolella, kuten esimerkiksi pilvipalvelun toimittajia, Kaidekaupan tulee tällaisessa tapauksessa ryhtyä erityisiin varotoimiin, kuten allekirjoittamaan sopimuksia, joihin sisältyy tiedonsiirtoon standardoituja mallilausekkeita, jotka ovat EU-komission hyväksymiä, ja jotka ovat saatavilla EU-komission verkkosivuilla, tai käyttää yrityksiä, joilla on sama suojataso kuin EU-/ETA-alueella, esimerkiksi olemalla liittyneenä niin kutsuttuun Privacy Shield -sopimukseen EU:n ja Yhdysvaltojen välillä. 



Varmuus henkilötietojen suojaamiseksi

Kaidekauppa turvaa yksityisyyttäsi ja takaa henkilötiedoillesi korkean turvallisuustason. Kaidekauppa on ryhtynyt asianmukaisiin turvatoimiin suojatakseen henkilötietojasi luvattomalta käytöltä, muutoksilta, levittämiseltä ja tuhoamiselta. Kaikki henkilötietojesi käsittely tapahtuu tiukkaa salassapitoa noudattaen.

Henkilötietojen säilyttäminen ja poistaminen

Käsittely tapahtuu voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti ja se merkitsee sitä, että henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on välttämätöntä ottaen huomioon käsittelyn tarkoituksen. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että tiedot hylätään ja poistetaan heti, kun ne eivät enää ole ajankohtaisia tai välttämättömiä analyyseihin tai niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty. Tiettyjä tietoja voidaan säilyttää kauemmin, johtuen lakisääteisistä vaatimuksista, kuten esimerkiksi kirjapitolaki.

Samaa henkilötietoa voidaan säilyttää useissa eri paikoissa eri tarkoituksiin. Se merkitsee sitä, että tieto, joka on poistettu yhdestä järjestelmästä, jossa se ei enää ole välttämätön, saattaa edelleen olla jäljellä toisessa järjestelmässä, jossa sitä säilytetään toisen oikeusperustan vuoksi tai toiseen käyttötarkoitukseen, jossa henkilötietoa edelleen tarvitaan.

Oikeutesi ja valintasi

Mitä tulee henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on useita oikeuksia, jotka johtuvat sovellettavasta tietosuojalainsäädännöstä. Käyttääksesi oikeuksiasi olet tervetullut ottamaan yhteyttä Kaidekauppaan tämän Tietosuojakäytännön lopussa olevien yhteystietojen avulla.



Oikeus päästä käsiksi tietoihin


Sinulla on oikeus pyytää ja saada vahvistus siitä, käsitteleekö Kaidekauppa sinua koskevia henkilötietoja. Mikäli Kaidekauppa käsittelee henkilötietoja sinusta, sinulla on oikeus saada maksutta tietoja käsittelystä sekä kopio niistä henkilötiedoista, joita käsitellään. Mahdollisten lisäkopioiden antamisesta Kaidekaupalla on oikeus veloittaa kohtuullinen maksu, joka perustuu Kaidekaupan hallinnollisiin kustannuksiin sellaisten kopioiden yhteydessä. Mikäli pyyntö on ilmeisen perusteeton tai kohtuuton, saa Kaidekauppa veloittaa kohtuullisen maksun sellaisesta pyynnöstä tai kieltäytyä täyttämästä sellaista pyyntöä, sovellettavan tietosuojalainsäädännön ehtojen mukaisesti.



Oikeus virheellisten henkilötietojen korjaamiseen


Sinulla on oikeus ilman turhaa viivytystä saada virheelliset henkilötietosi korjatuiksi. Riippuen käsittelyn tarkoituksesta sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja.



Oikeus tietojen poistamiseen (“oikeus tulla unohdetuksi”)


Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus poistaa henkilötietosi, esim.

  • jos henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joihin ne on kerätty.
  • jos vastustat käsittelyä, joka perustuu intressien vertailuun, ja jos käsittelyyn ei ole oikeutettua syytä, joka on tärkeämpää.
  • jos henkilötietoja on käsitelty laittomasti tai jos ne täytyy poistaa oikeudellisen velvoitteen vuoksi.

Oikeus tietojen poistamiseen ei kuitenkaan ole voimassa tietyissä tapauksissa, esimerkiksi jos käsittely on välttämätön, jotta Kaidekauppa voisi täyttää oikeudellisen velvoitteen, tai jotta Kaidekauppa voisi laatia, esittää tai puolustaa oikeudellista vaatimusta.



Rajoitusoikeus


Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus pyytää, että Kaidekauppa rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi jos henkilötietosi eivät mielestäsi ole oikein, jotta Kaidekauppa saa aikaa tarkistaa tämän, jos käsittely on laitonta, etkä halua meidän poistavan tietoja, jos Kaidekauppa ei enää tarvitse tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisiin vaateisiin, tai jos vastustat Kaidekaupan käsittelyä perustuen intressien vertailuun, kunnes on tarkistettu ovatko Kaidekaupan tai kolmannen osapuolen oikeutetut syyt tärkeämpiä kuin sinun oikeutetut syysi.



Oikeus vastustaa


Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu intressien vertailuun, mukaan lukien profilointi. Kaidekauppa ei saa jatkaa sellaisten henkilötietojen käsittelyä, jos Kaidekauppa ei voi esittää tällaiseen käsittelyyn pakottavia laillisia syitä, jotka ovat tärkeämpiä kuin sinun intressisi, oikeutesi ja vapautesi. Kaidekauppa saa kuitenkin jatkaa käsittelyä määrittääkseen, käyttääkseen tai puolustaakseen oikeudellista vaatimusta. 


Oikeus tehdä valitus Tietosuojaviranomaiselle


Mikäli katsot, että emme kunnioita oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä meihin ja sinulla on myös oikeus jättää valitus Tietosuojaviranomaiselle.

Evästeet

Kun käyt verkkosivuillamme, käytämme evästeitä ja vastaavia seurantamenetelmiä. Lisätietoja siitä, kuinka käytämme evästeitä ja vastaavia, saat Evästekäytännöstämme.

Linkit muihin sivustoihin ja sosiaalisiin laajennuksiin

Tapauksissa, joissa Palvelu viittaa (linkittää) sivustoon tai materiaaliin, joka kuuluu kolmannelle osapuolelle, sellainen viite on tarkoitettu ainoastaan palveluksi käyttäjälle, eikä Kaidekaupalla ole mitään vastuuta siitä ja sen mahdollisesta henkilötietojen käsittelystä.

Palvelussa sinulle voidaan joskus tarjota tietojen jakamista Palvelusta sosiaaliseen mediaan, kuten esim. Facebook tai Twitter, upotetulla sosiaalisella laajennuksella (kuten esim. tykkää-painike). Meillä ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa siihen tietoon, jota sosiaaliset mediat keräävät näillä laajennuksilla, mikäli päätät käyttää niitä. Kehotamme sinua siitä syystä ottamaan selvää näiden laajennusten kautta tapahtuvien tietojen keräämisen tarkoituksesta ja laajuudesta.

Muutokset tietosuojakäytännössä

Mikäli teemme muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, tulemme ilmoittamaan siitä sinulle lähettämällä sähköpostiviestin sekä julkaisemalla päivitetyn version täällä: www.kaidekauppa.fi/tietosuojakaytanto.

Lakivalinta ja riitojen ratkaisu

Henkilötietojesi käsittely tämän tietosuojakäytännön ja Palvelun käyttösi mukaan tulee tulkita Suomen lainsäädännön mukaan. Riidat tulee ratkaista Suomen yleisessä tuomioistuimessa, jollei laissa toisin määrätä.

Yhteystiedot

Halutessasi lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tai mikäli sinulla on kysyttävää, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin osoitteeseen:

Kaidekauppa.fi

Räckesbutiken Sweden AB

Transportgatan 9c

262 71 Ängelholm

Ruotsi

Sähköpostiosoite: info@kaidekauppa.fi

Puhelinnumero: 075-325 20 10 


Oikopolkusi

Oikopolut!

Tilaussivu

    Tarjous

      Unohda minut!