Alu Color Alu Classic
 • Aina ilmainen toimitus!
 • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
 • Korkeaa laatus
 • Korkeaa saatavuutta
 • Lyhyen tuotantoajan
 • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
 • Täysin maksuton toimitus

CE-markintä

Meidän alumiinikaiteemme ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt kaiteemme ovat CE-merkittyjä Eurooppalaisten CE-merkitsemisen vaatimusten mukaan rakennusalan tuotteiden yhdenmukaistettujen standardien kanssa. Kaidetuotteissa, jotka on valmistettu alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä, on voimassa sertifiointi EN 1090-1:2009 + A1:2011.

Mitä tämä merkitsee?

Kaikkien alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kaiteiden, joita valmistetaan ja myydään EU-maissa, täytyy olla olla CE-merkittyjä alkaen 1 heinäkuuta 2014, jotta niitä saataisi myydä. CE-merkintä sellaisenaan merkitsee sitä, että tuotteet täyttävät eurooppalaisen standardin EN 1090-1 vaatimukset.

Rakennustuotteiden CE-merkintä ei ole mikään “hyväksyntä” tai mitta tuotteen sopivuudesta, mitä tulee voimassa oleviin rakennussääntöihin. Merkintä osoittaa sen sijaan tuotteiden suorituskyvyn välttämättömiin tuoteominaisuuksiin nähden ja että ne on arvioitu yhdenmukaisella tavalla. Tuotteen ominaisuuksien ja suorituskyvyn tietojen avulla voidaan määrittää, ovatko se sopiva käytettäväksi.

Toiset yritykset myyvät kaiteita, jotka eivät ole CE-merkittyjä, kuinka se on mahdollista?

Kaikkien alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kaiteiden täytyy olla CE-merkittyjä alkaen 1 heinäkuuta 2014, ja jos ostat tämän päivämäärän jälkeen tuotteita, jotka eivät ole merkittyjä, sinulla on oikeus palauttaa ne ilman kustannuksia ja saada rahasi takaisin.

Oikopolkusi

Oikopolut!

Tilaussivu

  Tarjous

   Unohda minut!