Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Aina ilmainen toimitus!
  • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
  • Korkeaa laatus
  • Korkeaa saatavuutta
  • Lyhyen tuotantoajan
  • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
  • Täysin maksuton toimitus

CE-markintä

Teräksestä ja alumiinista valmistetuille kaidetuotteille voidaan valita sertifiointi standardien EN 1090-1:2009 + A1:2011 mukaan. Kaidekaupassa valmistamme kaiteemme Ängelholmin tehtaassamme. Alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaiteemme ovat CE-merkityt eurooppalaisella CE-merkinnällä, joka voidaan tehdä rakennustuotteissa yhdenmukaistettujen standardien mukaan.

Mitä tämä tarkoittaa?

CE-merkintä sinänsä merkitsee sitä, että täytetään eurooppalaisen standardin EN 1090-1 vaatimukset.

Rakennustuotteiden CE-merkintä ei ole mikään ”hyväksyminen” tai tuotteen soveltuvuuden mittari suhteessa voimassa oleviin rakennusalan määräyksiin. Merkintä osoittaa sen sijaan tuotteen suorituskyvyn olennaisten tuoteominaisuuksien osalta, ja että ne on arvioitu yhdenmukaisella tavalla. Käyttämällä tietoja tuotteen ominaisuuksista ja suorituskyvystä voidaan määrittää, onko tuote sopiva käytettäväksi.

Muut toimittajat myyvät kaiteita, jotka eivät ole CE-merkittyjä, kuinka se on mahdollista?

Kaiteiden CE-merkintä on vapaaehtoista eikä vaatimus kaiteille henkilöturvallisuutta varten. Olemme valinneet CE-merkinnän teräs- ja alumiinikaiteillemme osoittaaksemme tuotantomme läpinäkyvyyttä sekä tarjotaksemme suorituskykyselvityksen ja luodaksemme asiakkaillemme turvallisuutta. Sitä, että ulkoinen elin tulee tänne ja tarkistaa tuotantoprosessimme jatkuvasti, pidämme myös yrityksemme turvatoimena. Olemme päättäneet sertifioida standardin EN 1090-1:2009 + A1:2011 mukaan, joka on teräs- ja alumiinirakenteiden sertifiointi. Tämä ei siis ole mikään vaatimus, vaan päätämme itse tehdä sen.