Alu Color Alu Classic Alu Modern ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Aina ilmainen toimitus!
  • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
  • Korkeaa laatus
  • Korkeaa saatavuutta
  • Lyhyen tuotantoajan
  • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
  • Täysin maksuton toimitus
SE-3 SE-5 SE-10 CE

Käsijohteet

Ruostumattomasta teräs


Tammi


Jatoba


Yhdistä

Käsijohde portaikkoosi. Käsijohteet ruostumattomasta teräksestä, Tammesta ja Jatobasta

Puisella tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla käsijohteella saat uuden ilmeen portaikkoosi. Käsijohteemme ovat yksinkertaisia asentaa ja ne toimitetaan täydellisinä toimituksina tarvittavine varusteineen.

Materiaalivaihtoehtoja käsijohteisiin

Tarjoamme pyöreitä käsijohteita seuraavista materiaaleista: Tammi, Jatoba 43 mm ja Ruostumaton teräs 42,4 mm (sekä ulko-, että sisäkäyttöön).

Tammiset käsijohteet ovat tilattavissa kokonaisina 2,8 metrin pituuteen asti, jatobasta valmistetut käsijohteet 3 metriin asti ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen vaihtoehtojemme enimmäispituus on 4,4 metriä. Näitä pidemmät mitat toimitetaan kahdessa tai useammassa osassa, jolloin olemme esivalmistelleet osat siten, että yhteenliittäminen käy helposti. Emme toimita käsijohteita ylimittaisina, vaan ne toimitetaan tilauksen yhteydessä antamasi mitan mukaisina.

Eri kannatinvaihtoehdot luovat ainutlaatuisen ilmeen käsijohteillesi

Jokaiseen käsijohteeseen voi valita eri kannattimen ruostumattomasta teräksestä. Suunnittelu- ja mittatyökalumme näyttävät saman tien valitsemasi kannattimen.

Käsijohteen alku- ja loppuosa

Suunnittelutyökalumme avulla valitset itse miten käsijohteesi alkaa ja loppuu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin käsijohteisiin voit valita joko litteän, pyöreän tai 90 asteen kulmaan taivutetun päätynupin. Puisiin käsijohteisiin tarjoamme joko hiotun päädyn, ruostumattomasta teräksestä valmistetun päätynupin tai taivutetun päädyn.

Yksinkertainen asentaa

Kaiteeseesi kuuluu myös asennusohjevideo. Video on suunniteltu erityisesti sinun kaidettasi varten ja se näyttää vaiheet, jotka teet asennuksesi aikana.

Täydellinen toimitus

Toimitukseen sisältyy kaikki, mitä tarvitset voidaksesi asentaa ja kiinnittää käsijohteen. Toisin sanoen pakettiin sisältyy ruuvit ja poranterät, joilla voit kiinnittää käsijohteen kannattimiin sekä lisäksi seinäkiinnitykseen tarvittavat kiinnitysruuvit.

Rahtivapaasti

Kuten kaikki kaiteemme, toimitamme myös käsijohteesi suoraan kotiovellesi ilman ylimääräisiä kuluja.

Kestävä

Inspiraatio

Asiakkaidemme kuvia eri ympäristöistä ja eri suunnitteluvalinnoilla

Tekniset tiedot

Tekniset yksityiskohdat

Käsijohde ruostumattomasta teräksestä

Ruostumattomat putket 42,4 mm:n halkaisijalla. Toimitetaan kokopituuksina 4,4 metriin asti. Pidempiin mittoihin käsijohde toimitetaan useammassa osassa, jotka liitetään toisiinsa tyylipuhtailla putkiliittimillä. Jos ruostumaton käsijohteesi asennetaan sisätiloihin, käytetään ruostumatonta varianttia, nimitykseltään AISI 304. Jos se sitä vastoin tulee ulkokäyttöön, käytämme sen sijaan materiaalia AISI 316, joka on haponkestävää ruostumatonta terästä.

Käsijohde tammea

Pyöreä käsijohde, käsittelemätöntä vaaleaa tammea. Toimitetaan kokopituuksina 2,8 metriin asti. Pidempiä käsijohteita tilattaessa, osat esivalmistetaan yhteen liitettäviksi ja kaikki yhteenliitäntään tarvittava toimitetaan tilauksen mukana.

Käsijohde jatobaa

Pyöreä käsijohde, käsittelemätöntä jatobaa – kovaa puuta, joka muistuttaa tiikkiä sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään. Toimitetaan kokopituuksina 3 metriin asti. Pidempiä käsijohteita tilattaessa, osat esivalmistetaan yhteen liitettäviksi ja kaikki yhteenliitäntään tarvittava toimitetaan tilauksen mukana.

Käsijohteen alku ja loppu

Tarjoamme jokaiseen käsijohteeseen kolmea erilaista päätyä; tasaista, pyöristettyä tai 90° kulmassa kaartuvaa päätyä.

Ruostumaton pyöreä kannatin, loiva kaarre

Asennetaan kolmella näkyvällä ruuvilla. Ruostumaton teräs AISI 304 sisätiloihin, AISI 316 ulkotiloihin. Mitta seinästä käsijohteen keskikohtaan 75 mm.

Ruostumaton pyöreä kannatin, jyrkkä kaarre

Asennetaan M8-kierretangolla, joka ei ole näkyvä. Ruostumaton teräs AISI 304 sisätiloihin, AISI 316 ulkotiloihin. Mitta seinästä käsijohteen keskikohtaan 73 mm.

Ruostumaton pyöreä kannatin, suora asennus

Asennetaan M8-kierretangolla, joka ei ole näkyvä. Ruostumaton teräs AISI 304 sisätiloihin, AISI 316 ulkotiloihin. Mitta seinästä käsijohteen keskikohtaan 75 mm.

Ruostumaton neliskulmainen kannatin, suora asennus

Asennetaan M8-kierretangolla, joka ei ole näkyvä. Ainoastaan asennukseen sisätiloihin. Mitta seinästä käsijohteen keskikohtaan 89 mm.

Millimetrin tarkkuus

Kun annat mittasi, haluamme, että annat ne millimetrin tarkkuudella. Me valmistamme kaiteesi millimetrin tarkkuudella, jotta se sopisi juuri siihen paikkaan, johon haluat sen sijoittaa.

Ruuvi puukiinnitykseen

Kaikkien tilausten mukana tulee ruuvi puuhun kiinnittämistä varten. Jos haluat kiinnittää johonkin muuhun materiaaliin, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä paikalliseen rautakauppaan.

Asennusvideot ja ohjeet

Videot näyttävät eri momentit asennuksesi tueksi. Asennusvinkit ja videot valikoidaan tarkasti erikseen jokaista tilausta varten. Et saa siis yleisiä kuvauksia, vaan kuvauksia, jotka ovat räätälöityjä suoraan juuri sinun tilaukseesi.

Kaikki tarpeellinen tulee tilauksesi mukana

Tilauksesi mukana tulee kaikki, mitä tarvitset asennukseesi. Tolppien, lasien ja käsijohteiden lisäksi tilaukseen sisältyy kaikki ruuvit, poranterät ja meisselien irtokärjet sekä mahdolliset erikoistyökalut. Jos sinulta löytyy ruuvinväännin, metrimitta ja vesivaaka, et oikeastaan tarvitse mitään muuta.

Käsijohde ruostumattomasta teräksestä

Koska ruostumaton teräs ei nimestään huolimatta ole resistentti korroosiota vastaa, tulee kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat huoltaa ja puhdistaa 1-3 kertaa vuodessa. Jos kaide on asennettu merenläheiseen ympäristöön, saattaa puhdistusta ja huoltoa tarvita tehdä useammin. Puhdista pinnat haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella pehmeän rievun avulla.

Puukäsijohde

Jos asennat käsijohteen ulos, suosittelemme sen puhdistamista ja sen jälkeen hiomista hienolla hiomapaperilla. Käsittele käsijohde kyllästysaineella, kuten puuöljy tai vastaava, joka sopii vallitseviin olosuhteisiin. Jos asennat käsijohteen sisätiloihin, tarvitaan ainoastaan puhdistus ja kevyt hionta. Voit halutessasi käsitellä sen puuöljyllä tai vastaavalla.

Osat ruostumattomasta teräksestä

Koska ruostumaton teräs ei nimestään huolimatta ole resistentti korroosiota vastaa, tulee kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat huoltaa ja puhdistaa 1-3 kertaa vuodessa. Jos kaide on asennettu merenläheiseen ympäristöön, saattaa puhdistusta ja huoltoa tarvita tehdä useammin. Puhdista pinnat haalealla vedellä ja miedolla puhdistusaineella pehmeän rievun avulla.

Opastusvideot

Alla näet otteita joistakin opastusvideoistamme. Tehtyäsi tilauksesi saat linkkejä videoihin, jotka osoittavat, kuinka asennat johtimen niillä yksityiskohdilla, jotka juuri sinä olet valinnut.