Alu Color Alu Classic
 • Aina ilmainen toimitus!
 • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
 • Korkeaa laatus
 • Korkeaa saatavuutta
 • Lyhyen tuotantoajan
 • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
 • Täysin maksuton toimitus

Käyttöluokat

Kun kokoat kaidetta, ilmaisee käyttöluokka (A, B tai C), missä kaidetta on sopiva käyttää. Luokat määritellään voimassa olevien rakennusmääräysten ja omien tuotetestiemme perusteella. Käyttöluokan määrittelee kaiteen korkeus, leveys, yksityiskohdat mm. Voit nähdä käyttöluokan suosituksena, joka auttaa sinua valitsemaan oikein.

Täytettyäsi mittasi tulet näkemään 3D-kuvan alla symbolin siitä, mihin luokkaan kaide lukeutuu. Symboli päivittyy sitä mukaa kun valitset suunnittelun ja yksityiskohdat. Kaide voi esimerkiksi olla Luokka B valitessasi sen korkeudeksi 1000 mm, mutta Luokka A valitessasi korkeudeksi 1100 mm.

Mikäli sinulla on kysyttävää eri käyttöluokista tai tunnet olosi epävarmaksi siitä, kuinka luot tiettyyn luokkaan kuuluvan kaiteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja autamme sinua mielellämme.

 

Bruksklass A Luokka A
A-luokan kaiteemme ovat CE-merkittyjä, ne kestävät 1kN / m ja sisältävät turvalasin, joka estää henkilövahinkoja mahdollisen iskun aikana. A-luokan kaide täyttää suojavaatimukset, kun putoamisvaara on yli 1 metrin lattiasta maahan, joten se soveltuu käytettäväksi useimmissa asuinympäristöissä.

Bruksklass BLuokka B
B-luokan kaiteemme ovat CE-merkittyjä, ne kykenevät käsittelemään 1kN/m ja niiden lasi on suojalasi, joka estää henkilövahinkoja mahdollisen törmäyksen yhteydessä. B-luokan kaiteet sopivat käytettäviksi ympäristöissä, joissa etäisyys lattiasta maahan on 0.5-3 metriä.

Bruksklass CLuokka C
C-luokan kaiteet sopivat käytettäviksi maan tasolla. Lasi on turvalasi, joka estää henkilövahinkoja mahdollisen törmäyksen yhteydessä.

 

Oikopolkusi

Oikopolut!

Tilaussivu

  Tarjous

   Unohda minut!