Alu Color Alu Classic Alu Modern ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Aina ilmainen toimitus!
  • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
  • Korkeaa laatus
  • Korkeaa saatavuutta
  • Lyhyen tuotantoajan
  • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
  • Täysin maksuton toimitus

Ongelmia vaijeri- ja tankokaiteiden kanssa

Valikoimaamme kuuluu tällä hetkellä vain kaiteita, jotka koostuvat lasilevystä. Saamme kuitenkin silloin tällöin kysymyksiä, että eikö lasin sijaan voisi käyttää vaijeria tai ruostumatonta teräsputkea.

Hintakysymys?

Rosstfritt-racke-stanger-fail

Nämä kysymykset liittyvät usein siihen, että halutaan hankkia edullisempi, mutta samalla kuitenkin tyylikäs, ruostumaton teräskaide. Edullisemmaksi tulisi kuitenkin vaihtaa pelkät lasit kaiderunkoihin.

Turvallisuuskysymys!

Vaijeri- tai tankokaiteen ongelmaksi voi muodustua riski, etteivät ne ole riittävän turvallisia. Ne eivät välttämättä tule täyttämään maankäyttö- ja rakennuslain vaatimuksia kaiteen rakenteesta. On nimittäin tärkeää, ettei kaidetta pitkin voi kiivetä. Vaijeri- tai tankokaide (vaakasuorilla rakenteilla tai kuvioilla) vaatii lisätäytteen tai -suojan poistaakseen kiipeämisriskin. Jotta näköalaa ei rajoitettaisi parvekkeella tai terassilla, jää lasi usein ainoaksi täyttö- tai suojavaihtoehdoksi.

Turvallisuus huomioitava myös muutostyössä

Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan käyttäjien turvallisuus ei saa vaarantua eikä heidän terveydelliset olonsa heikentyä rakennuksen muutos- tai korjaustyössä. Eli tässäkin kohtaa tulee miettiä kaiteen turvallisuutta.

Tulevaisuudessa

Arvioimme jatkuvasti kuinka valikoimamme tulee muuttua ja on hyvinkin mahdollista, että tulevaisuudessa tarjoamme myös vaijeri- ja tankokaiteita. Nämä tulevat toki vain yrityksen tai muiden vastaavien tilojen käyttöön, joissa lapsilta oleskelu ilman valvontaa on kielletty.