Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
  • Aina ilmainen toimitus!
  • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
  • Korkeaa laatus
  • Korkeaa saatavuutta
  • Lyhyen tuotantoajan
  • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
  • Täysin maksuton toimitus

Parvekkeen kaiteet – näe hintasi heti

Tyylikäs ja turvallinen lasikaide parvekkeelle

Turvallisuus ja ulkonäkö ovat usein ratkaisevia tekijöitä, kun valitaan kaidetta parvekkeelle. Kaidekaupan lasikaiteella saat molemmat – sekä lisäksi avoimen näkymän. Meillä on useita variantteja kaiteista, jotka valmistamme antamiesi mittojen ja valitsemiesi yksityiskohtien mukaan.

Valitse kaide ja täytä haluamasi mitat, jolloin näet välittömästi hinnan!
 

Ruostumaton teräskaide – tyylikäs vaihtoehto parvekkeen kaiteeksi

Rakentamalla parvekkeelle lasikaiteen ruostumattomasta teräksestä aikaansaadaan ilmavuuden tuntua. Samalla tämä on turvallinen vaihtoehto.

Ruostumaton teräskaiteemme voidaan asentaa joko parvekkeen reunaan sivukiinnikkeen avulla tai parvekkeen alustan päälle tolpan ja jalan avulla. 

Yksi asia, mikä tulee kuitenkin huomioida, kun puhutaan ruostumattomasta teräskaiteesta, on että se vaatii eri asteen huoltoa riippuen mihin ympäristöön se asennetaan. Sitä tarvitsee siis säännöllisesti puhdistaa ja pyyhkiä, jottei ruostetta pääse kehittymään. 

Inspiraatio

Alumiinikaide – hintaystävällinen vaihtoehto parvekkeen kaiteeksi 

Mikäli valitsee alumiinikaiteen parvekkeelle, ruostumattoman teräskaiteen sijaan, ei saa pelkästään edullisempaa, vaan myös helpomman kaiteen huoltaa. Meillä on tapana sanoa, että alumiinikaide ei vaadi enempää huoltoa kuin esimerkiksi tavalliset ikkunat. 

Voimme toimittaa alumiinikaiteen lähes minkä värisenä tahansa. Meillä on tarjota kaiteita standardivärisenä hopeana mutta myös mustana, valkoisena ja harmaana. Lisäksi voi valita tolpat vapaasti valittavilla RAL-värisävyillä lakattuina. Tähän vaihtoehtoon voi yhdistää joko alumiinisen, ruostumattoman tai tolpattomaan kaiteen sekä tammisen tai tiikkisen käsijohteen.

Inspiraatio

Lasikaide ilman tolppia – tekee parvekkeesi kaiteesta huomaamattoman 

Lasikaiteemme ilman tolppia on erittäin tyylikäs vaihtoehto kaiteelle. Se sopii erityisen hyvin esimerkiksi paikalle, jossa et halua peittää näköalaa tai haluat säilyttää ilmavan vaikutelman. Voit valita lasikaiteen ilman tolppia eri käsijohteilla: ruostumaton teräs (sopii parhaiten ulkotilaan), tammi (sopii parhaiten sisätilaan) ja tiikki (sopii paremmin ulkotilaan). Voit myös valita kaiteen ilman käsijohdetta.  

Lasikaide kiinnitetään niin kutsutuilla pistekiinnikkeillä, mikä on erittäin tyylikäs ratkaisu. Lasikaide ilman tolppia voidaan toki asentaa vain terassin ulkosivulle, ei parvekkeen alustan päälle, minkä sitä vastoin voi tehdä ruostumattoman teräksen ja alumiinikaiteen kanssa. 

Inspiraatio

Lasi ja kaidehelat – jo olemassa oleviin terassin tolppiin

Mikäli sinulla on jo valmiina puinen terassin kaide esimerkiksi ristikoilla tai poikkipuilla, niin voit valita lasin ja lasikaidehelat tämän tilalle. Tämä vaihtoehto antaa enemmän ilmavuuden tunnetta ja jopa paremman tuulisuojan. 

Inspiraatio

Parvekkeen kaiteen korkeus?

Suomen rakentamismääräyskokoelman (PDF) mukaan parvekkeen kaiteen korkeus tulee olla vähintään 1 000 mm putoamiskorkeudesta riippumatta.

Parvekkeen kaide ja turvallisuus

Toinen tärkeä näkökulma parvekkeen kaidetta hankittaessa on, korkeuden lisäksi, kiipeämisriski. Kaiteella täytyy olla hyväksytyn korkeuden lisäksi sellainen rakenne, joka ei mahdollista kiipeämistä eikä sitä kautta tippumista. Lasilevyllä saa sileän pinnan kaiteeseen, jolloin kiipeämisen mahdollisuus poistuu.

Lasikaide ja turvallisuus?

Saamme usein kysymyksiä siitä, onko lasikaide turvallinen, kun perheessä on lapsia, jotka voivat kaatua ja tippua lasin läpi jne. Lasikaiteemme lasit tolpallisessa kaiteessa on 8,76 mm laminoitua turvalasia. Tämä tarkoittaa, että kaksi lasia on liimattu yhteen, joiden välissä on muovikalvo. Samaa tekniikkaa käytetään autojen tuulilaseissa. Mikäli lasi menee iskun seurauksena rikki, turvalasi rikkoutuu tavallisen lasin tapaan, mutta sirpaleet pysyvät kiinni muovikalvossa ja levy pysyy yhtenäisenä.

Kaikki lasimme täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman (PDF) mukaiset määräykset.

Asenna parvekkeen kaiteesi itse?

Monet miettivät uskaltavatko he asentaa lasikaiteensa omin avuin. Käsityksemme mukaan kuka tahansa käsistään kätevä voi asentaa kaiteemme. Mikäli osaa käsitellä akkuporakonetta, vatupassia, mittaa ja vasaraa luonnistunee asennuskin. On kuitenkin hyvä tietää, että tietyt asennustilanteet saattavat tarvita useamman kuin yhden henkilön työpanosta. Tärkeintä on, että alusta, johon kaide kiinnitetään, on sopiva.