Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Toimitus
 • Aina ilmainen toimitus!
 • Mitat on sovitettu oikeasti!
0 €
sis. alv:n ja toimituskulut
Ostoskorisi on vielä tyhjä!
Klikkaa tuotteita valikossa nähdäksesi valikoimamme
Tarjoamme:
 • Korkeaa laatus
 • Korkeaa saatavuutta
 • Lyhyen tuotantoajan
 • Tuotteita, jotka valmistetaan sinun mittojesi mukaan
 • Täysin maksuton toimitus

Kaidekaupan vuoden 2019 hienoimmat kaiteet

11 February, 2020

Kaiteidemme näkeminen asennettuina asiakkaiden tiloihin on yksi suurimmista palkinnoistamme. Toivomme, että sinäkin saat inspiraatiota valituista suosikeistamme vuodelta 2019.

Tolpaton kaide puisella ylityspalkilla sisätiloissa
Stolpfritt räcke med träöverliggare

Tolpaton kaide sisätiloissa, tammisella ylityspalkilla. Voiko olla ihanampaa?

Lasinen alumiinikaide
Aluminiumräcke i glas vid sjön

Turvallinen + tyylikäs = totta!

Alumiinikaide lasista ilman ylityspalkkia
Aluminiumräcke i glas utan överliggare

Jäämme sanattomiksi. Alumiinikaide rajaa tämän upean ympäristön erinomaisesti.

Lasi- ja kaidehelat
Glas- & klämfästen

Onko teillä jo tolpat? Silloin lasi- ja kaidehelat ovat oikea vaihtoehto sinulle.

Ruostumaton kaide
Rostfritt räcke

Mielestämme ruostumaton kaide sopii kaikkiin ympäristöihin.

Alu Modern
Alu Modern i fin miljö

Uusi Alu Modern -kaiteemme taianomaisessa ympäristössä.

Alumiinikaide lasista
Aluminiumräcke med lägre glas

Valkoinen alumiinikaide lasista ylityspalkilla ja matalammalla lasilla.

Vaijerikaide
Vajerräcke i snöig miljö

Aloitimme vaijerikaiteen myynnin huhtikuussa 2019 emmekä voineet uneksiakaan, että siitä tulisi näin hieno.

Oletko kiinnostunut siitä, millainen kaide sopisi juuri sinun sisä- tai ulkotiloihisi? Tutustu kaikkiin kaiteisiimme ja käsijohteisiimme täällä. . Suunnittelutyökalumme avulla voit suunnitella kaiteesi täsmälleen omien mittojesi ja toiveidesi mukaan. Valittavina suunnitteluvaihtoehtoina ovat ulkonäkö, väri ja materiaali. Näet hinnan suoraan ja kaikki sisältyy hintaan – myös toimitus!


Hyvää joulua & onnellista uutta vuotta – katsaus menneeseen vuoteen!

23 December, 2019

2019 on ollut fantastinen vuosi meille Kaidekaupassa! Tässä on lyhyt katsaus siihen, mitä on tapahtunut pienessä maailmassamme:

 • Helmikuussa lanseerasimme uuden kaiteen – Alu Modern. Tyylipuhdas lasikaide, jossa on alumiinitolpat, sekä sisä- että ulkokäyttöön.
 • Perheomisteinen sijoitusyhtiö Beijerinvest osti meidät maaliskuussa. Vahva osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä, ja nyt jatkamme kasvumatkaamme yhdessä!
 • Huhtikuussa oli myös seuraavien tuotteiden lanseerauksen aika! Sekä vaijerikaide että uusi versio ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kaiteestamme – nyt vaakasuorilla tangoilla.
 • Kesäkuussa aloimme käyttää uutta kiskoa tolpattomassa lasikaiteessamme, mikä helpottaa kaiteen asennusta ja lasien saamista suoraan.
 • Lasinen tuulensuoja lanseerattiin heinäkuussa. Tuulensuoja tilataan lisävarusteena ruostumattomasta teräksestä valmistettuun lasikaiteeseen tai Alu Classic -alumiinikaiteeseen, ja se on saatavana korkeuksissa 160 cm ja 180 cm.
 • Elokuussa laajensimme verkkokaupalla Sveitsin markkinoille, mikä helpottaa huomattavasti Sveitsissä asuvia asiakkaitamme, jotka joutuivat aikaisemmin menemään naapurimaahan hakeakseen kaiteensa.
 • Muutimme uusiin tiloihin lokakuussa. Uutta ja raikasta toimistossa, ja tuotantotila, joka antaa valmistuskapasiteetille reilun tehostuksen! Toisin sanoen meillä on hyvät valmiudet tulevaisuutta varten.

 • Lokakuussa tolpaton kaiteemme sai vielä yhden asennusmenetelmän: lattiakiinnikkeet. Jokainen lasi kiinnitetään kahteen alumiiniseen lattiakiinnikkeeseen – joko alustan ulkopuolelle tai päälle. Jo aiemmin kaide on voitu asentaa pistekiinnityshelojen (fixpoints) tai alumiinikiskon avulla.
 • Marraskuussa lanseerasimme vielä yhden uuden tuotteen – lasista valmistetun ranskalaisen parvekkeen. Kaiteen kiinnittämiseksi seinään on kaksi vaihtoehtoista tapaa: pistekiinnityshelat tai alumiinitolpat.
 • Päivitimme suositun suunnittelutyökalumme marraskuussa, joten nyt kaiteiden suunnittelu ja tilaaminen on entistä joustavampaa. Tämän palvelun käyttämiseen puhelimella tuli erityisen suuri parannus!

Laitamme pian pisteen hienolle vuodelle ja odotamme innolla seuraavaa!

rackesbutikens jultomte

Aukioloajat joulun & uudenvuoden aikana

Verkkokauppamme on tietenkin avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, mutta jos haluat henkilökohtaista apua, voit saada sitä 23. ja 30. joulukuuta. Asiakaspalvelu palvelee normaalisti jälleen 2. tammikuuta 2020 alkaen.

Me Kaidekaupassa haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja toimittajiemme ja toivotamme teille kaikille riemukasta joulua ja ihanaa uutta vuotta.


Testaa Kaidekaupan kätevää suunnittelutyökalua!

13 December, 2019

Riippumatta siitä, oletko juuri aloittanut kaiteen etsimisen vai oletko periaatteessa jo valmis tilaamaan, olemme sitä mieltä, että sinun kannattaa kokeilla suunnittelutyökaluamme (klikkaa vihreää painiketta sinua kiinnostavan tuotteen vieressä)! Sitä on tosi helppo käyttää ja se näyttää heti, miltä kaide tulee näyttämään, sekä myös sen, kuinka paljon se tulee maksamaan ja kuinka kauan sen valmistaminen kestää.

suunnittelutyökalua

Alla olevassa videossa näet vaihe vaiheelta, kuinka sinun tulee edetä ja mitä valintamahdollisuuksia sinulla on käytettävissäsi. Tietenkin eroavaisuutta on hieman sen mukaan, minkä tuotteen olet valinnut, mutta periaate on aina sama.

 

Jos olet käynyt sivustollamme aikaisemmin, tulet ehkä huomaamaan, että olemme tehneet jonkin verran muutoksia viime aikoina – kaikki sen vuoksi, että työkalu olisi mahdollisimman helppokäyttöinen, riippumatta siitä, istutko kotona tietokoneen tai tabletin ääressä vai matkapuhelimen kanssa bussissa. Esimerkkejä parannuksista:

 • Selkeämmät valikkovaihtoehdot
 • Parempi 3D-kuva kaiteesta
 • Optimoitu matkapuhelimen käyttäjälle
 • Mahdollisuus luoda uusi kaide samoilla mitoilla, jotka olet jo ilmoittanut
 • Helposti saatavilla olevat ohjetekstit

Samalla olemme säilyttäneet toiminnot, joita tiedämme asiakkaidemme arvostavan:

 • Hinta ja valmistusaika päivitetään jokaisen tehdyn valinnan ja muutoksen jälkeen
 • Mahdollisuus tallentaa kaide ja jatkaa suunnittelua/tilaamista myöhempänä ajankohtana (myös toisessa laitteessa)
 • Mahdollisuus saada tarjous omaan sähköpostiosoitteeseen

Kokeile itse! Tässä on joitakin esimerkkejä asioista, joita voit muuttaa* nähdäksesi, miltä kaide näyttää ja kuinka paljon se tulee maksamaan:

 • Kirkas lasi, huurrettu lasi tai harmaasävytetty lasi
 • Vaakasuorat tai pystysuorat tangot ruostumattomasta teräksestä tai vaijeri
 • Pyöristetyt tai nelikulmaiset kaidehelat
 • Ylityspalkki puusta tai ruostumattomasta teräksestä… tai ilman
 • Tolppien väri
 • Asennus alustan päälle tai ulkopuolelle
 • Kaiteen korkeus
 • Kiinnitys seinään

*Eri tuotteilla on eri valintamahdollisuudet.

Jos sinulla on kysymyksiä tai pohdit jotakin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!


Uusi tuote: Ranskalainen parveke lasista

18 November, 2019

Me Räckesbutikenilla olemme lanseeranneet lasista valmistetun ranskalaisen parvekkeen. Mistä syystä lasista? Siksi, että lasikaide mahdollistaa esteettömän näkyvyyden ja maksimaalisen valonläpäisyn. Lisäksi kaide on tyylikäs ja turvallinen sekä valmistetaan antamiesi mittojen ja toiveiden mukaisesti.

Tuotekuva ranskalaisesta parvekkeesta

Voit valita kahdesta eri seinäkiinnitysvaihtoehdosta.Voit käyttää niin kutsuttuja fixpointseja eli ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pyöreitä kiinnikkeitä, jotka kiinnitetään lasista valmiiksi löytyvien reikien läpi. Vaihtoehtoisesti voit valita alumiinitolpat kaiteen molempiin päihin. Tolppien osalta voit valita värin seuraavista: luonnonväri (alumiini), valkoinen, musta tai struktuurikuvioitu harmaa. Tässäkin vaihtoehdossa lasiin on porattu valmiit reiät, joten asentaminen on todella turvallista.

Turvallisuus on toiminnassamme kaiken A ja O ja siksi käytämmekin ainoastaan vahvaa lasia, joka on karkaistua ja laminoitua.

Mielestämme ranskalaiseen parvekkeeseen kuuluu lasikaide, oli kyse sitten täysin uudesta parvekkeesta tai vanhan remontoinnista. Kokeile suunnittelutyökaluamme, täytä työkaluun mittasi, valitse kiinnitystapa ja muut yksityiskohdat ja voitkin jo tehdä tilauksen tai tallentaa suunnitelmasi käytettäväksi myöhemmin. Voimme myös tehdä tarjouksen uudesta ranskalaisesta parvekkeestasi suoraan sähköpostiisi!

Ranskalainen parveke kerrostalossa


Kaidekauppa on muuttanut uuteen osoitteeseen

31 October, 2019

Kaidekauppa on muuttanut ja sijaitsemme nykyään osoitteessa Åkerslundsgatan 10, 262 73 Ängelholm.

Ensimmäiset askeleet Kaidekaupan uuden toimiston rakentamisessa

Viime syksynä otimme ensimmäiset askeleet rakentamisessa siihen, mitkä ovat nyt uusi toimistomme ja tuotantotilamme. Uudet toimitilamme ovat sekä suuremmat että paremmin toimintaamme sopivat, mikä antaa meille oikeat edellytykset vastata niihin haasteisiin ja mahdollisuuksiin, joita kohtaamme kasvavana yrityksenä. Olemme myös investoineet uusiin, tehokkaampiin koneisiin, minkä ansiosta voimme vastata tuotteidemme kasvavaan kysyntään.

Lokakuun alussa kaikki auttoivat toimiston muutossa, ja nyt työskentelemme täysillä saadaksemme myös tuotannon siirrettyä uusiin toimitiloihin.

Kaidekaupan uudet toimitilat

“Yksi horjuva askel minulle, mutta valtava askel Kaidekaupalle!”, kuten operatiivinen päällikkömme asian ilmaisi kompastellessaan sisäänkäynnin läpi ensimmäisenä päivänä!


Tehtyäsi tilauksen sivustolla Kaidekauppa.fi

24 September, 2019

Ostettuasi meiltä kaiteen tai käsijohteen, sinulla saattaa juolahtaa mieleen kysymyksiä tilausta koskien. Tässä blogikirjoituksessa haluamme selventää, mitä tilauksen jälkeen tapahtuu ja mistä sinä asiakkaana voit löytää tarvitsemasi tiedot!

Tilausvahvistus

Tehtyäsi tilauksesi kotisivuillamme, joko tarjouksen kautta tai asiakaspalvelumme avustamana, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksesta löydät tilaustasi koskevat tiedot, kuten tuotetiedot, asiakastiedot sekä toimitustiedot.

 

Tilausvahvistus kaidekauppa

 

Henkilökohtainen tilaussivusi

Löytääksesi lisätietoa tilauksestasi voit klikata tilausvahvistuksessa oranssin väristä ruutua, jossa lukee “henkilökohtainen tilaussivusi”. Tilaussivullasi voit muun muassa nähdä tilausnumeron sekä sen, missä vaiheessa tilauksesi käsittely on. Täältä voit esimerkiksi tarkistaa, onko tilauksesi vielä tilausvaiheessa tai onko se tarkistettavana, tuotannossa tai valmis toimitettavaksi. Mikäli tilaus on tarkistettavana, se tarkoittaa sitä, että asiakaspalvelumme tarkistaa tilauksen manuaalisesti ennen kuin se siirtyy tuotantoon (mikäli olet esimerkiksi ilmoittanut tilauksellesi täysin omituiset mitat, asiakaspalvelusta soitetaan ja varmistetaan asia 😉 ). Täällä voit myös nähdä päivämäärän, jolloin tilauksesi arvioidaan olevan valmis. Mikäli tilaus on tarkistettavana, siihen on vielä mahdollista tehdä muutoksia.

Luethan läpi tilauksesi, jotta sen sisältämät tiedot, kuten kaiteesi/käsijohteesi mitat (jotka ilmoitetaan millimetreinä), toimitusosoite ja yhteystiedot, täsmäävät. Voit myös nähdä tiedot maksustasi sekä mahdollisen maksamatta olevan loppusumman.

 

tilaussivusi kaidekauppa

 

Tilaussivulta löydät myös tietoa tilauksesi sisältämistä tuotteista. Otsikon “Tilauksen sisältö” alla voit klikata tuotetta, ja pääset edelleen tuotetietoihin, joissa on eritelty tuotetta koskevat tiedot sekä liitettynä asiakirjat, kuten tuotekirja/käyttöohje ja mittamalli. Mittamalli näyttää kaiteen sijoituksen suhteessa ulkoreunojen mittoihin.

Sivua eteenpäin lukiessasi löydät myös asennusvinkkejä ja -videoita valitsemallesi kaiteelle tai käsijohteelle.

video kaidekauppa

Toimitusvalmis tilaus

Kun tilauksesi on valmis toimitettavaksi, saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen siitä, että kuljetus on tilattu. Kuljetusyrityksestä riippuen sähköpostiviesti voi mahdollisesti sisältää myös seurantalinkin, jonka kautta tilausta voi seurata.

Mikäli tilaukseesi tulee jostain syystä viivästyksiä, tulet saamaan siitä tiedon sähköpostitse. Haluamme sinun asiakkaana olevan tyytyväinen, joten teemme aina kaikkemme välttääksemme toimitusviiveet sekä ratkaistaksemme mahdolliset ilmenevät ongelmat.

Toimitettu tilaus

Kuljetusyrityksen toimitettua tilauksesi sinun tulee huolella tarkistaa kuljetuspakkaus. Mikäli jokin toimituksessa on päässyt vioittumaan, on tärkeää, että saat siitä kuljettajalta kirjallisen vahvistuksen. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, lähetämme sen vasta, kun kuljetusyritys on ilmoittanut toimittaneensa tilauksen.

Muistathan, että mikäli sinulla ilmenee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Yhteystiedot löytyvät tilaussivultasi tai kotisivultamme asiakaspalveluosiosta.

Asiakaspalvelu Räckesbutiken

Anita Johnsson Kaidekaupan asiakaspalvelussa


Kaidekauppa laajentaa verkkokaupalla Sveitsissä

26 August, 2019

Pohjoismaisten naapureidemme lisäksi myös ranskalaiset, saksalaiset ja itävaltalaiset ovat voineet tilata kaiteitamme netistä jo muutaman vuoden ajan. Nyt on sveitsiläisten vuoro! Olemme toimittaneet kaiteita Sveitsiin jo aiemmin, mutta sekä meillä että asiakkaillamme on ollut hieman vienti- ja tuontiongelmia johtuen siitä, että Sveitsi ei ole EU:n jäsen. Tästä syystä toimistossa näkyikin iloisia ilmeitä, kun viime kesänä otimme käyttöön molemmat sveitsiläiset verkkosivut – sekä saksankielisen että ranskankielisen:

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaide pystysuorilla tangoilla

Asiakkaat voivat nyt tilata kaiteita mittatilaustyönä kahdeksassa Euroopan maassa paikallisilta verkkosivuiltamme, ilman toimituskuluja – ja tarjoamme asiakaspalvelua ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, saksaksi ja ranskaksi.

Kevään aikana lanseerasimme myös useita uusia tuotteita. Klassisten lasikaiteiden ja käsijohteiden lisäksi myymme nyt myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaiteita, joissa on joko pystysuorat tai vaakasuorat tangot, vaijerikaiteita sekä lasisia tuulensuojia, jotka voidaan valita lisänä tolpilla varustettuihin, alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin lasikaiteisiin. Ja voimme paljastaa, että lisää on tulossa…


Yleisimmät asiakkaiden kysymykset kaiteista – osa 3

20 August, 2019

Natalia Lerulf, Kaidekaupan asiakaspalveluNyt on aika esitellä kolmas ja viimeinen osa julkaisusarjastamme, johon keräämme yleisimmät kysymykset, joita saamme asiakkailtamme! Myös tällä kertaa olemme ottaneet avuksemme Natalia Lerulfin, joka työskentelee asiakaspalvelussamme.

Viimeisessä osassa keskitymme kysymyksiin, joita saattaa ilmetä kaiteidemme tilauksen, oston ja toimituksen yhteydessä. Jos olet missannut aikaisemmat osat, löydät nekin täältä blogista: Osa 1 käsittelee kaiteita ja kysymyksiä, joita saattaa ilmetä tuotetta valittaessa, ja osassa 2 käsittelemme kaiteiden asennusta ja huoltoa.

Tunnen itseni epävarmaksi siitä, kuinka otan mitat. Pitäisikö minun ottaa avukseni joku alan asiantuntija?
– Ideamme on, että sinun ei tarvitse olla rakennusalalla voidaksesi tilata tai asentaa kaiteemme, vaan haluamme tehdä sen mahdollisimman yksinkertaiseksi sinulle asiakkaana. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa alustan, johon kaiteesi asennetaan, ulkoreunojen mitat, esimerkiksi kulmasta kulmaan tai reunasta reunaan. Jotta kiinnitys ei joutuisi liian lähelle reunaa, teemme sisennyksen alustaan, mutta se tapahtuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse ajatella sitä itse.

Suunnittelutyökalussamme on selkeät aputekstit, jos olet epävarma. Sieltä löytyy myös mittamalleja, joiden avulla näet helposti, kuinka sinun tulee ajatella ja laskea. Nämä löydät myös tuotesivuiltamme, tekniset tiedot -osiosta.

Mikäli sinulla on erityisiä toivomuksia, tai jos tunnet itsesi epävarmaksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen asennus

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen asennus portaikkoon.

Voinko peruuttaa tilaukseni tai tehdä siihen muutoksia?
– Ennen kuin olemme aloittaneet kaiteesi valmistuksen, peruutus ei ole mikään ongelma. Mitä tulee muutoksiin, se riippuu hieman siitä, kuinka ajoissa saamme siitä ilmoituksen, sekä siitä, mistä muutoksista on kyse. Mutta tietysti haluamme auttaa sinua siinä määrin kuin mahdollista, joten mikäli haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuinka pitkä on toimitusaikanne?
– Jokaisella tuotesivulla on tiedot siitä, kuinka monta päivää tuotteen valmistuksen on laskettu vievän. Kun olet tehnyt tilauksesi, löydät tilausvahvistuksesta tiedot tilaamasi tuotteen valmistusajasta, ja lähetämme kaiteesi heti, kun se on valmis. Saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot lähetyksen seurannasta. Sen jälkeen Schenker ottaa yhteyttä sinuun, jolloin voitte yhdessä päättää toimituspäivän.

Mitä toimitus maksaa?
– Se sisältyy hintaan! Hinta, jonka näet tilauksen yhteydessä, on se hinta, jonka maksat kaiteesta. Siihen ei lisätä toimituskuluja eikä muitakaan piilokuluja.

Täytyykö minun olla kotona tilauksen saapuessa?
– On tärkeää, että joku on paikalla vastaanottamassa tilauksen. Jos käykin niin ikävästi, että kaide on vaurioitunut kuljetuksen aikana, se tulee dokumentoida yhdessä kuljettajan kanssa ennen kuin allekirjoitat vastaanottaneesi toimituksen. Jos sitä ei ole dokumentoitu, saattaa olla vaikeaa tehdä reklamaatio, mikäli jokin osa on vaurioitunut. Tutustu ostoehtoihimme lisätietojen saamiseksi.

Voinko tilata nyt ja saada toimituksen myöhemmin?
– Se ei ole mikään ongelma! Voit tehdä tilauksen nyt ja ilmoittaa, millä viikolla haluat toimituksen, jolloin toimimme sen mukaisesti ja lähetämme tilauksesi sinulle sopivaan aikaan.

Oletko valmis etsimään oikean kaiteen juuri sinulle? Meillä on lasikaiteita, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaiteita, vaijerikaiteita ja käsijohteita!

 


Kaidekauppa lanseeraa lasisen tuulensuojan

24 July, 2019

Tuotekehittäjämme ovat olleet todella ahkeria! Ei siinä kaikki, että kevään aikana lanseerasimme kolme uutta kaidetta, he ovat lisäksi kehittäneet tuulensuojan, joka on nyt saatavana verkkokaupassamme! Tuulensuoja tilataan ruostumattomasta teräksestä valmistetun lasikaiteen tai alumiinikaiteen Alu Classicin lisänä ja se on saatavana 160 cm ja 180 cm korkeana.

Tällaisten suurten lasilevyjen käsittelyn helpottamiseksi ja toimitusajan lyhentämiseksi sinulle asiakkaana, toimitetaan tuulensuoja aina 80 cm leveissä osioissa. Jos yhdistät sen lasikaiteeseen, jossa on jokin standardikorkeuksistamme (80, 90, 100 tai 110 cm), loput kaiteesta mukautetaan niin, että kokonaisleveys sopii täydellisesti sinun antamiisi mittoihin!

Tuulensuoja valmistetaan aina karkaistusta laminoidusta lasista, jotta se (suuresta pinta-alastaan huolimatta) kestäisi säätä, tuulta ja muita rasituksia.

Tuulensuoja ja lasikaide alumiinitolpilla

Tuulensuoja ja lasikaide alumiinitolpilla

Asutko tuulen pieksemässä mökissä meren rannalla, tai haluatko vain luoda suojaisen nurkan terassille tai parvekkeelle niin, että voit istua ulkona mukava kirja seuranasi myös tuulisempina iltoina? Siinä tapauksessa tämä on hyvä valinta sinulle!

Kokeile kaiteen suunnittelemista tuulensuojalla! Voit valita tolpat joko ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin, ja me autamme sinua!


Uusi kisko helpottaa tolpattoman lasikaiteen asentamista

20 June, 2019

Me Kaidekaupassa pyrimme jatkuvasti kehittämään niin uusia kuin jo olemassa olevia tuotteitamme. Viimeisin tuote on uusi kisko tolpattomaan lasikaiteeseemme.

Kokonaan lasia oleva kaide voidaan asentaa pistekiinnitysheloilla (niin kutsutut fixpoints) esimerkiksi parvekkeen tai terassin ulkopuolelle, tai alumiinikiskolla alustan päälle. Helpottaaksemme asennusta viimeksi mainitun menetelmän osalta olemme vaihtaneet kiskon uuteen versioon. Kaiteen laatu ja muotoilu ovat pysyneet ennallaan. Ero on siinä, että uuden kiskon avulla on helpompaa saada lasit suoraan asennuksen yhteydessä. Kaikki tämä sen vuoksi, että asennus olisi mahdollisimman helppoa sinulle asiakkaana!

Lasikaiteen kisko voidaan toimittaa standardiväreissämme: luonnonväri (hopea), harmaa struktuurilla, musta tai valkoinen. Voit saada kiskon myös maalattuna haluamallasi RAL-värillä. Jos valitset alumiinikäsijohteen, se maalataan samalla värillä kuin kiskokin.

Tolpaton lasikaide / Kokolasikaide

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme >


Sulje

Valitse toimitusmaa

Ostoskorissa olevien tuotteiden hinnat muuttuvat, jos vaihdat maata.

Toimitus: